Geçmez dedim..
Gelmez dedim..
Geldi Mucizemm ❤️
Sabah 8 30 da yatışım yapıldı 3750 kilosu olduğu için bekletemeyiz diyordu doktorum ilerledikçe zaman doğuramazsn diye..
Cuma günü 8.30 da kalktık geldik 9 da fitil atıldı ve suni sancı serumu ile tanışmaya başladık ilk başlarda ayy ben doğuramam bu ne acı demeye basladım oysa ki 20 damlaydı sadece vee öğleden sonra bende sıfır sancı sıfır acı sıfır his doktorum her geçen saat 60 damla 125 damla 200 250 damla derken bende his iyice kayboldu :) 1 cm açıklığım ilerlemek bilmiyor suni sancı etki yapacağı yere hissizleştirmişti beni.. Ve akşam 6 oldu 10 saati geride bırakmıştık hala sert Bir rahim ve 1 cm takılı kalmıştı doktorum artık sezaryn dedi..
Ve indik o soğuk odaya hayatım boyunca bir kez bile ameliyat olmayan ben evlat aşkından mıdır bilmem spinal sezaryn dedim..
İçerisi soğuk belimden Bi iğne ben sanıyorum ki hissetmicem..
Ama elliyorlar karnıma bir sıvıı döküyorlar derimi çekiştiriyorlar :) tabiki acı sıfır ama ne yapılıyorsa biliyor ve hissediyorsun..
Ve sonra minik kızım hayatımın enn iyi en güzel şeyi karşımda..
Sonra bir üşüme ve engel olamadığım bir titreme..
6.34 kızım doğdu 7.30 da ben odama doğru çıkıyordum kapıda eşim gitmemiş beni bırakamamıs daha çocugu bile görmemiş oturmuş ağlıyor biliyordu korktuğumu kurban olduğum..
Odama geldim ve hemen kızım geldi..
Kokusu cennet Teni pamuk ve kocamın miniatürk hali bir aşk daha..
Çok zorladım normal olsun diye..
Bilen bilir burda ne platesler ne yürüşler..
Silmekten soyulan parkeler ama öyle olmuyormuş herşeyin hayırlısı en azından denedim çabaladım..
Ama sezaryn oldum evet çok sıkıntılı çok ağrılı ameliyat bitiyor spinal etkisi geçiyor ve tarifsiz ağrılar devreye giriyor ama evlat işte o halde bile emziriyor altını değişiyorsun ona yaptığın ne varsa o an zaman duruyor sanki..
Simdi Mucizemm yanı başımda yarın evimize gidiyoruz..
ALLAHIMMM HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN