Bsrkrgz Arzuu35 arama kısmında bakmıştım çoğu kişi alışveriş yapıp memnun kalmış bende bakmayı düşünüyorum
SemaG Arzuu35 5 li takım alt üst pijama müslin örtü havlu vs. Bir çok şeyi ordan aldım henüz yıkamadım ama gerçekten aldıklarımın kumaşı çok güzel. Hatta ben de güvenemedim ilk deneme amaçlı bir sipariş verdim memnun kalınca ikinci siparişi oluşturdum
GuelGltkn Arzuu35 evet bende baktim ama güvenilir bi site mi bilemedim ondan siparis vermeye cesaret edemedim
Deletedmom0041 Ben 1 tulum şapka eldiven Müslin örtü ince yelek birde göğüs pedi aldım. 1 günde geldi. Yıkadım hiç bir şey olmadı. Gayet uygun ve kaliteli
Deletedmom0041 Arzuu35 rica ederim. Ben alış verişi tamamladıktan sonra gördüm siteyi. Kışlık alış verişi ordan yapmayı düşünüyorum deneme amaçlı aldım bunları memnun kaldım ben. İsterseniz az bi sipariş verip bir deneyin
Eda07 Arzuu35 çok memnun kaldım canim çok güze ürünleri keşke resim atabilsem atardım takımları falan cidden iyi ve çok ilgililer
hunilimom Arzuu35 yaptım çok güzel kullanıyorum da yıkadım kaç defa ütüledim hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım ilgisi alakası da güzel sayfanın 3 kez alış veriş yaptım halada devam ediyorum piyasaya göre uygun
Meowduman Arzuu35 ben yaptım canim baya da bı sey aldım gayet güzel geldi memnun kaldım yine alışveriş yapıcam