Gkhnm97 Arkadaslar doktorum bana azosilin verdi kullanmaliyim idrarimda enfeksiyon cikti bebege bir zarari olurmu 8 haftalik hamileyim
Tlysfk Bende de idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyorum 8+2 günlüğüm bi haftalık ilaç kullanıyorum b kategorisindeymiş ilaç ama adını unuttum. Kullanmadan önce çok akıntım vardı kahverengi ilaçtan sonra hemen kesildi
Tlysfk Gkhnm97 doktora sordum bi zararı olur mu diye de o dedi katagoride olarak hamilelerin kullanabileceği bir ilaç diye. Ama dışarıdayım adı uzun bişey🙈
eylulummm Gkhnm97 bende kullandım hem enfeksiyon hemde böbrekte taş çıktı ayrıca antibiyotik iğnede verdiler sağlıkçı arkadaşlarım bunlar çok ağır dediler doktora danıştım hem intaniye hem üroloji ayrıca azosilini bana verende kadın doğum doktoruydu danıştığım her iki doktorda kullandığın iğnelerde azosilinde b gurubundan bebeğe bi zararı yok korkma kullan dediler
eylulummm Gkhnm97 ben kullanmaya başladığımda yeni 4.haftaya giriyordum şu an 7 haftalık hala enfeksiyon içim ilaç kullanıyorum ama azosilin değil
eylulummm Gkhnm97 ve enfeksiyon için en iyi şey su unutma ben günde 5 litre içtiğim oluyordu arkadaşlarım su zehirlenmesi olacaksın diyorlardı ama dinleme 4 günde enfeksiyon değerim 20 den 9 indi
Gkhnm97 eylulummm bnde 8 haftaligim son adet tarihine gore canm 4 haftalikken kullanfigina gore bir zarari yok o zaman bide canm kac gun kullandin ilaci gunde 3 keremi ictin
Gkhnm97 eylulummm mide bulantilarim oldugu icin su fazla icememistim acaba enfeksiyonum ondanmi artti bugnden itibaren basladim artk bol su icmeye insallah gecer
Tlysfk Ben günde iki kere kullandım tam bi haftalık hatta yarın son bırakacağım ama iyi geldi bana, sizde geç kalmayın sonra kötü şeyler olmasın