Duygu02 Selam kızlar.size bişey danışman istiyorum.uc günlüğüne gezmeye gidelim diye kararlaştırdık eşim ile de ..bn zaten yüzme bilmiyorum pek yani.. nelere dikkat etmem gerekiyor doktora da sormadım salı günü ararım belki diye düşünüyorum..
Alarasel Duygu02 ıslak mayoyla durma cnm değiltr havuza asla girme bnce yuksek koruma kremlerden sür çok güznşte kalma
Oglusannesii Duygu02 sıcak su yasak ıslak üzerinle durmayacaksın havuzda hijyene dikkat yeterli diye biliyorum
Tugraveannesi Duygu02 37 haftalık hamileyim havuza da girdim denize de haftaya doğumum var dikkat ettiğim şeyler güneş kremsiz girmedim ve denizden havuzdan çıkınca ıslak mayo ile kalmadım hemen kuru şeyler giydim
Ancelina Duygu02 ben daha bugun sordum doktora öneriyoruz dedi denize girmeyi. Ama havuzlarda temizlik sorun olabildiğinden enfeksiyon riskine dikkat etmek lazım. Islak mayoyla çok oturmamak lazım. Güneş’ten herkesin korunması gerekiyor zaten. İyi tatiller ✌🏻
Duygu02 Oglusannesii aynen..bnde o şekilde bildiğim için doktora sormadim öncesinde..benim için sadece mekan değişikligi birkaç gün başka yere gitmek için gidiyorum.tsk ederim
Oglusannesii Duygu02 ben gittikten sonra sordum doktoruma git git öneriyorum bile yüzmeyi dedi bebim beebeğim yüzerken döndü hatta 😂