poncikella3 Ben de şeker çıkmıştı doktorum diyetisyene yönlendirmişti. Diyetisyenin yazdığı programa uyuyorum 2 haftada bir kontrol ediyor Kendi doktorum, Dahiliye uzmanı ve diyetisyen.4 ünite insüline başladım ama diyeti hiç bırakmadım. Gece uyku halinde ve sabah açlık şekerim 100 üzerinde çıkıyor diye düşük insüline ve diyete devam ediyorum.
Diyetimde 3 ana öğünüm var buralarda karbonhidrat ve şeker hiç yok protein ağırlıklı bir beslenme düzenim var. 3 ara öğünüm var buralarda kahve, yoğurt, ceviz, fındık, badem bunlarda çiğ olacak şekilde ve diyetisyenin verdiği meyveleri yiyorum. Haftada 1 günde sadece sütlü tatlı yiyorum. Her gece Yatmadan yarım saat öncede İlikli kemik suyu içiyorum. 31 haftalığım sadece 2 kilo aldım ve 1 aydır sabitlendim kilomda. Bebeğim alıyor kiloyu. Doktorum bebeğin kilo alması her şeyin sağlıklı olduğunu söylüyor. Ben de Sevdiğim şeylerden vazgeçemem diye düşünüyordum helede meyvenin her türünden ama yerine sevdiğimiz Başka bir şey olunca helede o parçan senin yediklerinden sadece etkileniyorsa vazgeçiliyormuş.