Yarenserkan kızlar 4+4 günlük hamileyim fakat karnimin içinde bi sancı var ve kasiklarimda karnimda gaz sıkışması yaşıyorum bebegime zararı olur mu yoksa kan pıhtılaşması mi bu neden boyle oluyor acil yardım
Deletedmom05 Yarenserkan Canım daha çok yenisin. Pıhtılasmaya nassil duusnuyosun. Hamilelikte gaz sancisinin pıhtı ile bi alakası yok. O haftalar cok olur. Ben bile 18 hafta oldu hala gaz sancisi çekiyorum
deletedmom01 Yarenserkan 24.haftadaym ayni gaz sorunum var bide affedersn kabizlik var gecmiyor resmen doktoruma gttgmde ilac isticem yaa 😕😕 bazen kasıklarima vuruyor agrisii.
baharclk Yarenserkan Kan pıhtılaşmasımı onu nerden cikardiniz daha once basiniza geldimi ki kan pıhtılaşması oldgnu düşündünüz. İlk zamanlar benimde inanilmaz gaz vardi agri oluyodu bazen hamile insanin karnımı agrir diyip diyip gicik ediyorlardı oluyo iste canim bosver ya. Doktoruna bak sen. İyimisin iyisin bitti.
Snamp Yarenserkan bende 12 haftaya kadar gaz sancısı çektim bi anda bi sancı giriyor du karnıma kipirdayamiyosun nefes dahi alamıyorsn çok kötüydü şimdi olmuyo artık şükür
Yarenserkan Deletedmom05 Canim daha çok yeniyim ilk bebeğim ve korkuyorum ne bilim gorumcemde kan pıhtılaşması oluyordu acaba bende de mi oluyor neden bunlar oluyor diye düşünüyorum korkuyorum sende de mi oluyordu ilk zamanlarda sanarsinki karnimin içimde kadınlarmda adet olduğum zamanlarda ki gibi bsi atiyo kasigimda
Yarenserkan deletedmom01 vallahi bende de kabızlık var karnimin içi gaz dolu hic hi şekilde çıkmıyor çok afersiniz 😫
Zagrozunannesi deletedmom01 Yarenserkan deletedmom01 bende de kabızlık çok oluyordu her gün bı tane kivi yiyiyorum ve çok etkılı tavsıye edıyorum🤗
deletedmom01 Yarenserkan canim benimde ayni bazen icim gidiyor resmn aglamak istiyorum Kabizlik icin bi krem var oraya sürüyorsun yumusatiyo buyuk abdest sirasinda biraz iyi oluyor .
Deletedmom05 Yarenserkan Aynen canm bende de öyle oluyordu. Korkma yinede dayanamıyorsun doktoruna git derim. Kimsenin hamileligi kimseye benzemez sonuç olarak
Zagrozunannesi Yarenserkan gaz problemi yok bende onu bılmıyorum ama kabızlıktan kurtulursan her seyden kurtulursun😁😁
ElifKarata Kimyon gazı alıyor tavsiye ederim yediğiniz yemekleri de yavaş yemeye özen gösterin hava yutmamakta fayda var .
ElifKarata Yarenserkan bende gaz problemi yaşıyorum gazı alıcak yiyecekler yemeye özen göster çok kötü bişey biliyorum çok kötü oluyorsun gazı çıkaramayınca hamileliğimin başından sonuna yaşıyorum yapıcak bişey yok kabız da oluyorum kabız da gaza sebep oluyor dikkatli beslenerek kurtulabiliriz inşallah