20 haziran da sancim başladı ama öyle durulmuyucak gibi değildi tabi ilk çocuk oluncada insan duramiyo neyse hastaneye gittik(devlet hastanesine)orda nstye bağladılar falan sancim cıktı açıklığa bakicaktilar tabi ben korkuyorum bitane ebe mı desem stajer mi desem işte geldi açıklığa bakarken baya bi canımı acitarak ve ters ters konuşarak muayne etti 3 cm acikligim varmış ve beni direk doğuma almak istediler ama ben sezeryan yada epiduralli normal doğum istiyordum devlet hastanesi olduğu için yapmiyolarmis ve bana hasta bakici kadinlar biz burda kurtaji bile narkozsuz yapiyoruz aciya dayanamiyicaksan yapmasaydın çocuğu dedi ve ben ordan çıkıp özel bir hastaneye gittik yatış verdiler gece boyunca nst de kaldım sancılarım düzenli geliyo falan sabah bi doktor gelip senin sancılarını durdurucaz ciğer geliştirici yapalım sen 15 gun daha durursun diyo bu arada 38+4 günlükken gittim sonra ben kabul atmadım bu arada sancılarım da var şiddeti artıyo falan sonra çıktık hastaneden ben yolda dayanamadım ve eşime beni hastaneye gotur dedim oda tekrar devlet hastanesine gittik beni doğumhaneye çıkardılar ama o kadar pis ki doğumhane ve bitane suriyeli kadını dogurturken azarlayarak dogurtuyolar falan hemşireler falan ayaklarını uzatmışlar bilgisayarların üstüne yerlerde örtüler falan var ben burda doğurmak istemiyorum diyip özel hastaneye tekrar gittim ve artık 5 cm acikligim varmış ve nisanımda gelmişti hemen yatış verdiler epidural istedim onu yaptılar falan gece 12 gibi suyumu patlattilar ve ondan sonra artik ben sancilara dayanamiyicak duruma geldim bebeğim gelmiyo acikligim ilerlemiyo falan sonra sezeryana aldılar ve saat gece 1:48 de meleğim güzel kızım Alisam doğdu onu kucagima aldiktan sonra hic bir aciyi hatirlamadim hepsi geçti bugün tam 20 Günlük oldu Allah herkese hayirli kolay doğum nasip etsin ben hem normal doğum sancısını hem sezeryani yaşadım zor süreçti ama bitti.uzun oldu Hakkınızı helal edin