burhanaltintop Anne bebek cantası yerine bunu alsam guzel mi görüntüsü ne düşünüyorsunuz bu markayı kullanan oldu mu hiç? https://ty.gl/ubioz15
Tubabulat2018 burhanaltintop bence guzelmis zaten anne bebk cantasindanda bi farki yok bende bunu degisigini ama anne bebek cantasi aldim
Gamzeciks burhanaltintop ebebekte benzeri var 60 tl ye. Biberon koyma yerleri de var. Ondan almak daha mantıklı.
Mirc Sanki anne bebek cantalari daha avantajli daha guzel ve bu modele benzer daha modelide cok tabiki siz bilirsiniz ama
burhanaltintop Mirc kararsız kaldım işte normalde de kullanılcak bisiy olsun dedim önerilere acıgım ☺️
ASELHAN burhanaltintop canım çoğu zaman zaten bebek çantasını kullanacaksın bence boşuna masraf yapma
burhanaltintop ASELHAN bebek cantası da almadım bi tame düzgün bi sırt cantası olsun diye bakınıyorum
Tubabulat2018 burhanaltintop canim ben konya bebek kiyafetleri satan bir magazadan aldim ama cok kullanisli bir canta 120 e aldim oyle bez filan degil yani
iremasanceylan burhanaltintop Anne bebek cantasinin daha fazla gozu oluyor icinde biberon koyma yeri vs.Normal bi canta alirsaniz karman corman olabilir😄
Tubabulat2018 Leyliiii ben konyadan aldim 120e bebek kiyafetleri satan bir magazadan ama cok kaliteli hem kendim icin kullanmayada olabilecek bisey canim