semravekuzusu Merhaba kızlar.Bu benim ikinci gebeliğim ve 6.haftada bulantı ve kusmalarım maalesef başladı şuan 7haftalık olduk.İlk gebeliğimde komalıktım resmen iki gün arayla hastanede serum yiyerek 9ayı geçirmiştim.Şükürler olsun bunda ilk gebelik kadar kötü değilim ama ilaçsız kesinlikle bişey yiyip içemiyorum😪En erken ne zaman biter bu kabus.12.haftada bulantısı geçen var mı?
Busraoksz semravekuzusu 31. Haftamdayım hala var. İlaç kullanıyorum ve bu gidişle doğuma kadar da kullanacagım. Bu bulantı meselesı tamamen bünyesel, kımınde hıc olmazken kımınde hıc bıtmıyor. Umarım sızınkı gecenlerdendir. Yoksa benım gbıysenız ilaçsız adım atılmaz.
_Kubraa53 semravekuzusu 18 Haftalığım hala da ara ara kusuyorum 🤦🏻♀️ Ama kişiden kişiye değişiyo tabi
Asu20 Benım 6.haftadan 20.haftaya kadar surdu maalesef. Çok kotu zamanlardı. Insallah sızın en kıza zamanda gecer🙏
semravekuzusu Ay inşallah devam etmez sizinki.ilk gebelikle ikinci aynı olmaz diyordu herkes ben de çok ümitliydim bunda bulantım olmaz inş diyordum ama başladı ne yazıkki😪ilk günkü kadar şiddetli mi peki yoksa hafif bi bulantı mı?
Sedayt Ben 37 haftalığım hala var malesef ilk 3 ay çok kötüydü aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo keşke o günler hafızamdan silinse 😒 ilaç kullanıyorum hala ben 3,5 aylıkken başladım uyanır uyanmaz içiyorum zofer ismi ikiye bölükte kullanıyorum
Busraoksz Sedayt zofer kullandım fakat bır sure sonra suyla ıcme mesrlesı yuzunden o da mıdemı bulandırdı. Dil altı olarak kullanıyorum adı da ONYZD 8 mg lik
Nuur2001 Bir çok şey denedim hiçbir şey bulantımın önüne geçmedi. Çağreyi yemek yiyip uyumakta buldum 😂
cansn99 23 haftalık hamileyim hala ara sıra midem bulanıyo ilk 3 ay zaten cehennem gibiydi 11.haftamda bitti şükür dedimmmm.... YİNE GELDİ😟
Asu20 Bulantı ve mide yanması için doktorum gaviscon vermıstı ben de işe yaradı. Doktorunuza sorup kullanabilirsınız. Şşfa olsun inşallah 🙏🌷
semravekuzusu Ben de ilk geneliğimde 9ay çekmiştim doğumda bile kusmuştum.Uzun bi süre zofran hap içmiştim.Bu ikinci de şükürler olsun bir tık daha hafif geçiriyorum ama tabi onzyd ilaç kullanıyorum inş herkesinki hemencecik geçer yaşayan bilir gerçekten kabus gibi.Ben de sürekli atıştırıp uyumaya çalışıyorum ama şuan izindeyim işe başlayınca ne yapcam bilmiyorum 🥺
Mucizeannisi Bende 6 haftalık oldum bugun 5+4 de başladı 4 gündür hiç bişey yiyemiyorum kusuyorum bulantı da arttı iyice halsizleştim kustuktan sonra da acayip üşüyorum oturup ağlıyorum ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum ☹️
semravekuzusu Mucizeannisi allah yardımcın olsun ilk gebeliğimde öyleydim 9ay boyunca😪inş senin hemen geçer
semravekuzusu Ozican en zirvede olduğu zaman 7-9. Hafta arasında olmuştu ilk gebelikte benim 8de bitip yeniden başlaması çok garip geldi ilk defa duydum inş üşütmüşsünüzdür de bulantı olmuştur hemen geçer🙏🏼
Ozican semravekuzusu bende öyle temenni ettim ama bugün hala devam ediyor 😔 ne güzel yardıra yardıra yemek yiyordum sabahlara kadar şimdi 2 gündür yiyemiyorum midem yanıyor resmen😔😔