Asu20 Slm kızlar. 5.haftadan beri burdayım takip ediyorum mesajları yazılanları. İlk defa sorma ihtiyacım oldu. Magnorm kullanıp faydasını gören var mı? Magnezyummus.doktorum bunu içebılırsın dedi. 28+3 üm. Dun geceden beri catıda mı bacak arasında mı tam tarif edemiyorum agrı ve kasılma var. Boyle bir sey yasayan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
espalp Asu20 28+2’yim. Çok uzun zamandır magnorm kullanıyorum. Ellerimdeki ağrılar için vermişti doktor. Ben ellerim için içiyorum ama hiç bacak, ayak ağrım, kraplarım olmadı. Demek ki onlara iyi geliyor gerçekten 🙏🏻
Nesli68 Asu20 oncelikle gecmis olsun ben kullandim canim bende cati agrisi bel agrisi kalca agrisi hepsi vardi doktorum sagolsun magnorm yazdi bir hafta duzenli kullandim agrilarim gecti simdide ara ara iciyorum iyi geliyor
Gurbet_kusu Ben bir dönem kullandım bacağında kramp oluyordu şuan 37+2yim yaklaşık 2haftadir doktorum artık içme doğumun başlamasını engelliyor dedi
Asu20 Çok sag olun kızlar. Mutlu saglıklı gebelık dilerim hepinize. Ben de kullanmaya baslayacagım 🙏🌷
Asu20 Duru32_ ben daha baslamadım canım. Eşim iş çıkışı alacaktı nöbetçi eczaneden. Sanıyorum 1 tanedir. Suda erıtılıp içilıyormus zaten