Ayseysf Kızlar temizlik işini kocalarınıza yaptırıyo musunuz? ben 11 haftalıkken evi süpürüyordum hormonlar delirmeye yeni başlamıştı sanırım birden yere fırlattım süpürgeyi aglamaya başladım ınsan bı gelir alır elimden yapma karıcım sen der diye😂 o günden beri gık demeden süpürüyor 🥳
Slcndereli Ayseysf 35haftalıgım daha Birgün kimse süpürmedi evimi herşeyimi tek başıma yapıyorum ne erkek tarafı ne kız tarafı kimse gelmiyor
GuelGltkn Ayseysf bende 16 haftaya kadar evimin isini yapiyordum sonra plasenta previa oldugum icin doktor agir is yapmicaksin dedi o günden beri esim yapiyo 😄
Mervemomm Ayseysf Artık doğurmak üzereyim😁 ilk günden beri temizliği ben yapıyorum eşim sürekli yardım edeyim diyor ama kıyamıyorum çok çalıştığı için. Son temizliği beraber yapıcaz artık mecburen 😁
Ayseysf Slcndereli Benım esımın tarafı bı kere arayıp halımı sormadılar bıraz naz yapın belki işse yarar. Tatlı dil her zaman bıraz fayda eder
CinarBebek Slcndereli bende 7 aylık hamileyim kimse gelmiyor daha bikere kapım çalmadı nasıl çaldığını bilmiyorum arada eşimi aşaya gönderip zilin sesini duymak için onu gönderiyorum 😂
Asilalaz Ayseysf benımde bı kere bıle sormadılar yapabılıyomusun ısını dıye .esımde bosver yapma dıyor 😅
Ozican Ayseysf ben yardımcı çağırıyorum temizliyor ama bazen eve kim gelirse 😂😂 eve beni yoklamaya gelen alıyor eline bezi süpürgeyi 😬😬 yarınlar yokmuşçasına temizliyor😬 Benim riskim var eğilip yerden bişey bile almam ortalığı afedersiniz şey götürür umrumda değil ama çocuğumdan önemli değil 🙏
Zeyzey20 Ayseysf dur canım benim daha çok erken 😂 33. Haftama kadar her işimi kendim yaptim maalesef kocam çok titiz evde hergün yaptığım işleri sen hayal et 😂 iş yapmakdan 2 cm acilmam var simdi yeni yeni annemler yapmaya başladıoda erken doğum riskim var diye 🙄 şimdiden böyle yaparsan piskolojin bozulur ☺☺
Dorukunannesi95 Ayseysf pencere bile siliyor sagolsun :) sabah kahvaltiyi da hazirlar :) dun mesela yorgundu ona ragmen buzdolabini temizledi dusa kabini temizledi :) maharetlidir
nilaylaylaylay Ahhh ahhh ben neler dedim ama adam yapmıyor . Sen de yapma ev pis değil diyor 😄 yok yapıcam ben diyince de iyi ben evde yokken yap o zaman diyor. Yaniiii her işşş bende 😔
Lastmoon Ayseysf ben temizlik konusunda kimseye evimi teslim edemiyorum hoşlanmıyorum yani eşimde olsa içim rahat etmez ben kendi keyfime göre süpürüp siliyorum yormadan. Herşeyimi cam silmeyi bile kendim yapıyorum herkes biz yaparız desede ben reddediyorum sevmediğim için yapabildiğim yere kadar yapıcam. 😁
Rbs111 Ayseysf eşim evdeyken temizlik yapmam. Çünkğ elimden alıp kendi süpürüyor siliyor . Canım kocam zaten hafta için işe gidiyor bide eve gelip iş mi yapsın. Eğer çalışsaydım yardım isterdim tabi . Hafta içi temizliğimi bitirip Cumartesi pazarımı kocama ayırıyorum 😊
Ozge3747 Ayseysf 6 aydır bir çöp bile kaldırmadım ilk 3 ay suyumu bile kendim almadım. Şimdi de yemek, temizlik, alışveriş her şeyi eşim yapıyor sağolsun. 🙏🏼☺️Tüp bebek olup ben de serklajlı olunca mecburen o da babalığı böyle böyle öğrenmek zorunda kaldı...
Ayseysf Ozge3747 Allah saglıkla gelmesını nasip etsin merhametli kocalar nasıp etsın herkese ne guzel❤️
Asilalaz Ozge3747 bızımde tup hemde ılk .ama cokta yuklenmemek şazım bence eslere daha naz altıgımı bıle hatırlamıyorum .bu kadar sakınmayın
Zeyzey20 Ayseysf artık yapamiyorum zaten annem sağolsun yapıyor artık oda anneme mecburen yardım ediyor benden bu kadar 😂
Seda_123 Ayseysf Eşim yardım ediyor ama onun yaptığı temizlik biseye benzemiyor kendim yaparım daha iyi 🤣😂
Ozge3747 Ayseysf Amin canım herkesin eşi bu kadar sabırlı ve anlayışlı olabilse keşke. Allah herkese böylesini nasip etsin. ☺️Tabi erkeğin yaptığı iş kadınınki gibi olmuyor ama sonuçta böyle idare ediyoruz, en azından evi çekip çeviriyor sağolsun. 🙏🏼💕
Asilalaz Ayseysf aynı seyı yapsam bırak temızleme kalsın der .36 haftalıgım hala aynı seyı soyluyor temızlersede soylenerek yapıyor