CanNurdan Oyku22 günde bir tane içebilirsin canım ama günde bir kafein hakkın var :) hatta günde bir Türk kahvesi yararlı bile oluyor
Mrvyksl Oyku22 uzun bir süre içememiştim 2 aydır içiyorum bazen günde 2 adet 200 mg kadar günde içilebilceğini okumuştum
Derya0707 Oyku22 kafeinsiz Türk kahvesi var canım kuru kahveci Mehmet efendinin için rahat etsin dersen bana gelince günde en az kahve içiyorum ancak bu kadar düşürdüm
Lastmoon Oyku22 çay kansızlık yapıyo içsen bile açık ve az bence nescafede kafein var tabi içmesen çok daha iyi. Türk kahvesi bebeğe faydalıhmış 2 bile içebilirsin bence doktorum türk kahvesi içebilirsin demişti.
Badevehande Günde 3 fincan yani bir nescafe kupası kadar içebilirsin sen hiç içmiyorsan haftada 1 iç nefsin körelsin ben günde 1 kahve fincanı içiyorum bazen çay bardağı ile😊
defne55 Oyku22 turk kahvesini bilmiyorum ama hergun bi fincan nescafe içiyorum bi fincan hakkımız var büyük ihtimal türk kahvesininde bi zararı yoktur iç canım canin çektiyse
pelin_87 Oyku22 türü önemli değil günde 1 fincan kahvenin bebeğe kanıtlanmış bi zararı yok ama içmemen daha iyi tabi, fazlası bebeğin kilo gelişimini olumsuz etkiliyormuş amaaa en doğru cevabı yine doktorun verir kuzum
Rozawxz Oyku22 bende günde bir tane içiyorum onun da kahvesini normal yaptığımdan az koyuyorum hevesimi gidermek için