Taze_anne Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim çatı muayenesinden sonra bazılarında kanama olup sonrasında hemen yatış verip doğuma alındığı söyleniyor acaba doğru mu çok endişeleniyorum
Melekmehmetmadan Gokmeninannesi Taze_anne yalanmi dogrumu bizimi korkutuyoelar bilmiyorum burda bari korkutucu yazmasalar sancim oldu 29 haftada izin vermedim çatı muayenesinde imza attım korktuğum için 🙈🙈
babyUras_ Taze_anne 33 ve 34de acilde yapıldı 36da yine acilde yapıldı 38 de kendi doktorum yaptı leke vs kan gelmedi ama gelebilir diye belirtiyo doktor. Kendini kasma yaptırırken acısı yok kasarsan doktorda zorlanıyo canın yanmıs oluyo
Melleeeek Taze_anne 35+5 te yaptılar canım banada. Hiç acımadı sadece anlık tuhaf bi şey o kadar korkmana hiç gerek Yok. Kanama falan da olmadı
Efsoo Taze_anne bende burda bekleyim bende korkuyorum oyle olmasindan😳herseyimiz hazir bebeyinde benimde.ama daha hazir hiss edemiyorum kendimi
UcanHamile Benim doktorum zorladi itekledi kanamaya sebep lldu hatta dogum baslasin diye ne canim yandi ne doğumum başladı
GuzeAynur Kesinlikle öyle bişe yok evet biraz kanama olabilir tabi herkezde olcak diye bişe yok doktor zaten söylüyo olabilir dye korkmana gerek yok yani kendini kasmazsan hiç baktığını bile anlamazsın canım duyduklarınla kafanı bulandırma derim🙂
anapanda12 37+5 hala olmadım kendimide acıyor kanıyor vs deyip korkutmamaya özen gösteriyorum, okuduğum anladığım kadarıyla kasmadıkça sıkıntı olmuyor doktoruma güveniyorum bu hafta olurum herhalde
Selinnss Benm bugün tam 37 , büyütüldüğü kadar değilmiş evet sonradan bir kanamam oldu ama oda geçti hatta 1,5cm açılmam olduğunu öğrendik
UcanHamile Efsoo 37 haftaliktim 38 de tekrar yaptık bebek iri olduğu icin normal doğum olsun tetiklensin diye hic birsey olmadi canim bile yanmadı o kadar zorlamasına. Korkmayın genelde 37den sonra yapıyorlar sizi 35 te mi yapacak
Efsoo UcanHamile hayir canim benimki 37 haftalik bitince olucak yani .doktora erken deyilmi dedim Bana oyle yapcamki dogurmuyucaksin dedi Belkide beni korkutmamak icin dedi😥cati kemiyine bakcam dedi.oda cok icerde deyilmi canim ya?beni korkutmamak icin soylemia bence😥annem ebe anneme dedim.annem hazirliklo ol dedi zaten vaktin dedi erken dogum sayilmaz dedi.ben azcik bakicak deyince annem guldu tamam dedi.ama icime sinmiski dogum baslar diye
Weewe Taze_anne iki kez oldum erken doğum riski sebebiyle. Bir haftadır doğurmadım. Kahverengi akıntı geliyor sadece iki gün. O da geçiyor. Bence bu çarıdan sonra doğuranların zaten doğum zamanı gelmiş, çatı da üstüne denk gelmiş oluyor.
UcanHamile Efsoo 37 den sonra doğurabilirsiniz normal hafta sınırı oluyor. Benim doktorum catida çocuğun başına dokunuyorum demişti