Busraoz Ayxan_Esma25 Benim ilk gebeliğim 17’de hissettim ama 24’e kadar yolu varmış. Ki benim de ara araydı o haftalarda aman aman sürekli hissetmiyordum. Şu an endişe edicek bir şey yok. Ama 21-22’den sonra hafif hafif hissedersin. Aksi durumda da doktora gidersin direkt takma kafana🙏🏻
Seda05 Ayxan_Esma25 benim 20. Haftaya girdik hareketlerini hissettim. Doktor en geç 24. Haftaya kadar demişti endişelenme canım hissedersin. İlk gebeliklerde geç hissediliyomuş
R_abia Ayxan_Esma25 24. Haftaya kadar yolu var herkesinki aynı olmuyor ortalama 18 24 haftalar arası hissediliyor en kısa zamanda hissedersin inşallah endişelenme 🥰
Deletedmom2 Ayxan_Esma25 ben 19 haftamda hafif kıpırtı hissetmiştim tekme olayları 23 sonrası tamamen kendini hissettiriyor her an her yerde her gece durmuyor sürekli hareketli 😂
yigitmom_ Ayxan_Esma25 18+5te ilk kıpırtısını hissettim suan 21. Haftama girmek uzereyim ve ne zaman yan yatarsam tekmelemeye başlıyor endiselenme yakindur hissetmen
Efsoo Ayxan_Esma25 Cox kilolusan?yoxsa? Men qarindan kilo azca almistim.ayaqlardan almistim kilomu.ilk tekmesjni 16da hiss etdim cox yavas idi😁18de tam hiss etdim ama
Ayxan_Esma25 Efsoo xeyir kilolu deyilem 55 kiloyam hiss etmirem hekimden sorusdum deyir 20 heftede hiss etmey olur
Dilanserdar Ben 31 haftamdaymm canm sadece bir kere sert bi tekme hissettim onun dışında hareket ediyo çok tekme atmıuo benmki
Ayxan_Esma25 Dilanserdar benimde doktorum dedi hareket ediyor sen hiss etmiyosun 20 haftada hiss edeceksin 20 haftaya 3 gundu girmisim yine tik yok😁
Melinarya Ben 32 haftaya gırdım nerdeyse 24 haftada duydum iki doğumum oldu erkekti ilk ikinci ayda duydum ama bu kız biraz geç kımıldadı cimcime korkma yat uzan içinden böyle bişiy kayar gıbı olur öyle anlarsın 🤣🥰🥰