Neslihant Gulcee bnmde ayni esimde bnde kisayiz bunlr genetiktir dedi doktor vi problem oldugundn degil ddi
Gul-41 Gulcee Soz verdigim gibi yaziyorum canim dogum yaptım. Aylarca 3 hafta fl geriligi var denilen yavrumun (tarama testimiz de 1/51 yuksek riskteydi) buna rağmen sapasaglam dogdu şükürler olsun.
Gulcee Gul-41 çok teşekkğr ederım dıyarlılıgın ıcın canım. Rabbıme sükürler olsun herkesim cocugu içimde benım de sıkıntısız sağlıklı sıhhataşi doğsun inş.hayırlı olsın bebegın,Allahım size bagıslasın ıns.
minikkurabiyem2019 Gul-41 ay canım cok sukur. Banada dr 2 hafta geri dedi bacak boyuna canım skıldı 😢
Gul-41 Gulcee Aminn canim inşallah senin bebegin de saglikla dunyaya gelecek buna kalpten inan ve sadece dua et. Bosuna canını sıkmalarina izin verme aldiris etme
Gul-41 Gulcee Aminn canim inşallah senin bebegin de saglikla dunyaya gelecek buna kalpten inan ve sadece dua et. Bosuna canını sıkmalarina izin verme aldiris etme
Gulcee Benımsuan 31.hafta 4günr falan kısalık görünüyor.ya hesaplayamadılar zamanında bısey yoktu cocugumda ya da aradakı kısalıgı kapadı bilemiyorum.inş sizde de sorun yoktur.milimetrik hesaplarla insanların hayatını karartıyorlar proflara guvenım kalmadı benım.
Mervessolak Yagmurbrt merhabalar uzun zaman olmuş ama babada aynı şeyi dedi doktorum sonucu nasıl acaba