Gulcee gizemmm omega3 mahnezyum d vitamini ve folik içmeye devam edıyorum ama ne yapsam daha bilemedim beslenmeyle bacak boyu uzaman dıyıp duruyor dr lar😭
gizemmm Gulcee folik asiti ayrı mı kullanıyorsunuz ? Beslenmyele uzamıyorsa neden gebeler beslenmesine dikkat etmeli diyorlar? Bence siz kafanıza hiç takmayın
Gul-41 Gulcee Benim de 3 hafta geriden geliyor.. 38 haftalik oldum. Doktorlar cok acimasiz ihtimaller siraliyorlar..
Gulcee gizemmm genetık bu dedı. Oyuzden telaşlandım eşimin amcasında cücelik var ama bıze bu gen vurmuş olmasın diye öyle dus edıyorum kiii
Emosumm06 Gulcee beni de korkuttular yıllar önce bir günde 4 doktor gezdiğimi biliyorum ama çok şükür şimdi minik çok şükür sağlıklı minyon bir oğluşum var tam4 yaşında korkma Rabbim büyük bişicikler olmaz. Sağlıkla gelsin miniğin😊😊
Gulcee Emosumm06 allah razı olsun. Ne demişlerdi size ? Oglunuzun görüntüsünde anormal bi durum bar mı? Kısa boylu olması dısında kısa bacak uzun beden vs gibi? Ben bundan cok korkuyorum ama rabbım nasıp ettıyse alışıcam artık 😣
Esramese Gulcee 1 2haftamiz kaldi canim gorucem artk onu soylediktn snra duzeldi zatem suan normal bebeklerle ayni boyda 50cm
Gul-41 Gulcee ailede 1.50 ve altında olan biri yok. Benim tarama testi riskim yuksek cikmisti. Ama ne amniyotik siviyi vermeyi kabul ettim ne de fetal dna yaptirdim. Hic birini yaptirmadigim icin de doktor sebep bu da olabilir bilmiyoruz diyor...
gizemmm Gulcee fetal dna testleri var ya nasıl duymazsınız? Hani nifty diye de geçiyor. Genel de ikili test zamanı risk görünce istiyorlar. Onda genetik hastalıklar belli oluyor
gizemmm Gulcee genetik yapılan nifty testlerinde çıkıyor tüm genetik hastalıklar onu yaptırabilirsiniz eğer içimiz rahat etmiyorsa. Anneden kan alınarak yapılıyor. Ama bence bi şey çıkmayacak içiniz rahat olsun
Gul-41 Gulcee Soz verdigim gibi yaziyorum canim dogum yaptım. Aylarca 3 hafta fl geriligi var denilen yavrumun (tarama testimiz de 1/51 yuksek riskteydi) buna rağmen sapasaglam dogdu şükürler olsun.