Nazo61 Kızlar coraspirin kullananlar hangi saatte alıyorsnz ben gece yatmadan içiyorm acaba yanlısmı yapıyorm
seher_unl Nazo61 doktorum akşamları ilacın etkisini daha iyi gösterdiğini söyledi o yüzden akşamları yemekten sonra alıyorum 🌸
Nazo61 seher_unl doktr bana saat falan söylemedi annem kalp hastası oda kullanıyor bana gece yatmadan iç dedi daha etkili oluyormus kalp doktoru öyle demiş anneme
Mesa33 Ben 21.30 iğne sabah 09.30 coraspin kullanıyorum doktor söylemedi öyle bi sistem oturttum bilmiyorum mantıklı olan nedir
smls19 Kızlar sizler neden kullanıyorsunuz corapsirini benim idrar da proteinden dolayı verdi doktorum 32.hafta da keseceğiz inşallah
Mesa33 smls19 bende pıhtılaşma var canım kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 defa kürtaj oldum üçünde de bebeklerin kalbi 9-10 haftalıkken durdu pıhtılaşma yüzünden.
seher_unl smls19 romatoid artrit (intihaplı romatizma) hastasıyım gebelikte damar tıkanıklığına yol açabiliyor o yüzden kullanıyorum
ayseegul_20 Ben genelde kahvaltıdan sonra saat 11 gibi falan alıyorum.Benimde daha once iki düşüğüm var pihtilasmayla ilgili bir sıkıntım yok çok şükür 6.ayda bırakıcaz dedi doktorum