Esenn1 Kızlar Lc wa dan lohusa pijaması sipariş vermiştim. Bugün elime ulaştı kumaşı o kadar güzel ki yumuşacık. Mağazalarda da var ama ben bedenini bulamadığım için internet sayfasından sipariş vermiştim. Hem de 70 tl kargo ücretsiz 😊 Mutlaka bakın derim kaçırmayın... https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pijama-Takim/3498322/615148
Fasulyem22 Esenn1 bunlar diz yapıyor söyleyeyim ben nornal pijama almıştım ama 100 tl 'ye yani ucuz değil bir iki yıkadım diz yaptı ama bilemem bunu almadım sonicta
Sedakolcu Esenn1 bu modelin çizgili olanını aldım 39 tl ye lcwakikiden indirme düşmüştü tek kalan bendenler bende kumaşını cok beğendim yumuşak bide 😊
Esenn1 Eda07 Kaç haftalıksın canım ben 32 olucam medium aldım çok az büyük oldu ama daha Doğuma 2 ay var o zamana kadar tam olur yani normalde s giyiyorsan m beden al derim 😊
Esenn1 Fasulyem22 Zaten kaç kere giyicem ki canım hastanede giymek için aldım Doğumdan sonra da belki evde 1-2 kere giyerim o kadar rengini desenini falan çok beğendim diz yapması çok sorun değil o yüzden 😊
Badevehande Çok güzel bende aldım m beden giyiyorum ama xl aldım altı sıkmasın diye oda karnın erken çıktı çünkü büyür gibi hastanede önden düğmeli oluşu çok güzel 😊😊
Esenn1 Badevehande Aynen canım zaten özellikle önden düğmeli olmasını istedim emzirirken rahat olur diye 😊
Esenn1 Endil anladım canım benim doğumum Eylül başında olacak çok soğuk olmaz hatta sıcak olur o yüzden uzun kollu almadım
CicekGirayBysl Fasulyem22 ben hamile elbisesini aldım çok güzel kumaşı falan internetten sipariş ettim bide emzirme sütyeni aldım ona da bayıldım kullanıyorum şuan da bile. Müslin battaniyeleri de çok güzel onu da aldım 🙈
Fasulyem22 CicekGirayBysl bende model olarak beğendim tam istediğim gibiler gideyim birde deneyeyim dün pantolonlarıma giremedim şok oldum şuan giyecek bir şeyin yok 😄😄😄
CicekGirayBysl Fasulyem22 😁😁 valla ben yaklaşık 1 aydır pantolonlara giremiyorum hamile pantolonu bide. Eşimin tshortleri eşofman bir iki tane elbise idare ediyorum ha geldi ha gelecek masraf yapmak istemiyorm