Skn23 Kızlar böyle tam anlamıyla kaçıncı hafta hissedebilirim çocuğun hareketini . Ve tam olarak ne hissettiniz ne sıklıkla hissettiniz her gün oynuyor mu mesela . (Şuan ben 17+1)
DemetDigesu Skn23 18 haftada hıssettım canım senınde az kalmıs elı kulagında 25 haftamdayım hergun oynuyor masllah dısardan bıle gozukuyor tepıklerı kızımın🤩
Slinn Skn23 17 haftanın sonu doğruydu sanırım ilk hissetmem. Şuan 21 haftalık hergün hissediyorum ama dışardan belli değil hala sadece varlığını hissettiyor😄
Gamzeus Skn23 bnde 17+1 im dün hissettim bn göbeğimin alt tafında böyle pıt pıt hareketler. Suan bile nçbir haraket var içimde minik itmeler gibi. Egzersiz yapmıştım harekete başladı. Yordum galiba onu 🥰
Rbs111 Skn23 canım bu aralar hissedebilirsin bi ihtimal 😍 ben hissettim 😊 20 ye gelene kadar her hafta daha da sertleşti
Skn23 ben bangır bangır oynasın içim rahat etsin orda olduğunu biliyim istiyorum😂 DemetDigesu Slinn Badevehande
Badevehande 17+5 den beri düzenli benim oynadığı zaman karnıma bakıyorum minik dokunuşları görüyorum bi kaç gündür 20+3 üz😊
Haticefenerdemir Skn23 38+3 üz. 32 den beri ağzıma etti 🤣artık uyusun oynamasın diyeceğiniz günler gelecek. Gece tuvalete gitmiyodum uyanmasın diye 🙈
Nursevincli Skn23 19.cu haftada mısır patlar gibi içinde pıt pıt ediyor. Şuan 28+6dayım artık bam güm vuruyor😁