Twin_mother2 Birkizannesi biz kızımıza ahsen ismni vercez kuranda geçiyor anlamı en güzel mükemmel demek
PLt Sadece demek istediğim anlamı güzel olsun hoş olsun semantik açıdan da güzel olsun. Naçizane fikrim 😌🙏🏻
Mlkemrecre Ecre Kuran'da bi çok ayette geçiyor anlamı mükafat ödül..isim olarak konulması uygun görülmüş..bizimse inşAllah kızımız olucak hem farklı hem anlamı güzel hmde konulması uygun görülmüş..❤️
Didi6 Lena Kuran'da geçse de sıradan bir kelime Arapçada. Bize demek. Ikinci bir Aleyna vakası resmen. Lina Kuran'da geçiyor diyenler de bi meale baksa görecekler ki Kuran'da geçen Lina değil Line.
Mlkemrecre dlk_s güzel aslında kökenleri aynı bi çok sayfaya baktım Ecre ismi ödül mükafat diye geçiyor ödül+hediye aynı anlamda
Birkizannesi Zelisy öyle tabi ama ne bilim Eliz ismini düşündüm herkes tonla kötü yorum yaptı Kuran’da geçen isim koy falan dediler şimdi de o yüzden Kuran’da geçen isim araştırmaya başladım
Zelisy Birkizannesi bence o ne der bu ne der die düşünme eskilerimiz kezban isminide çok kullanmış mesela kuranda geçiyor diye ama anlamı yalancı kadın demek o yüzden ismin anlamı daha önemli kuranda geçiyor olmasından
Akademisyenanne Birkizannesi ben de Eliz koyacagim. Farsca bir kelime. Cennetteki buyuk meyve agaci gibi bir anlami da var. Kimseyi koyacagim isme karistirmiyorum. Bu esimle benim kararim😊
Birkizannesi PLt tabikide mübarek kuranımız isim koyma kitabı değildir tövbe. Biz Eliz koyacaktık herkes sert tepki verdi Kuran’da geçmeli ahiretinide düşünün falan dediler o yüzden böyle bi araştırmaya girdim (Ece ismininde Kuran’da geçtiğini bilmiyordum)
PLt Birkizannesi yanlış yazmış akıllı klavye ecrin yazmak istemiştim, kusuruma bakmayın 😌ecrin de karşılık ücret demek asıl manası.