Aslicrn kertenkeleannesi benim haftam daha kucuk 10+5 o yuzden hala gobekten devam canim. Ya morarmasida sorun degil o sertliklere denk gelince igne hem ilac gitmiyo zor gidiyo hem cok fazla canim aciyo😔 morluklarda baya gec duzeliyo ya neden acaba
kertenkeleannesi Aslicrn Canım beyaz hassas tenliler daha çok morarıyo😔 bi de kendin mi yapıyosun acaba elin falan titriyorsa ondan kanıtı olabilir ben hiç yapamadım kendim
isimsizbebek Aslicrn ben çok canım yandığı için zor oluyordu. Sağolsun şirketm doktorum ezcacı çağırmıştı adam geldi anlat bakım nasıl vuruyor sun diye. Sakin kasma kendini dedi bir de eğer iğneyi normalde 3 saniye de vuruluyorsan 6 saniyede vurul dedi . gerçekten derin nefes alıyorum kasmamaya çalışıyorum yine acımıyo değil ama en azından ilkgünlerdeki gibi stres yapmıyorum. İlk günlerde saatler öncesinden geriliyorum. İğne vurulan yerlerde de hafif morluklar kırmızılıklar oluyo ama vururken hiç ellemiyorum 5 dk öyle bekliyorum. Bence doktorunuza sorun. Belki fikir verir iğneyi eğer siz yapıyorsanız bilen birine de yaptırabilirsiniZ belki eşinize ya da başkasına. Kolaylık diliyorum zor ama ne yapabiliriz ki.
Aslicrn isimsizbebek evet bende cok yavas yapiyorm ve derim nefes aliyorm ama iste eski yerlere geldikce aciyo malesef ama yanlis yaptigim biyer var eminim yoksa sert sert olmaz alti bi yandanda igne dagilmiyk diye tedirgin oluyorm. Randevuya gidince doktora sorucam cok tesekkur ederm zor ama dayanmak zorundayiz
ozgurhayalim 36 haftalıgım 3. haftadan beri koldan vuruyorum bezenin 2 parmak yanından vursan bile acımaz canım. Bezeleri elinle kontrol et sertlik olmayan yerlere vurmaya çalış
Aslicrn ozgurhayalim gobekten en fazla ne kadar uzaklasabilirim ve gobek deliginin altina dogru gidebilirmiyim peki
Aslicrn kertenkeleannesi ya ilk zamanlar asiri korkuyorm igne fobim vardi esim yapiyodu ama sonra kendin alis dedi doktorum kendi vucudunu daha iyi bilirsin dedi 1 aydir kendim yapiyorm ama iste yapamiyorm demekki
KAyse Aslicrn bende cok vuruldum halada vuruluyorum doktoruna danış göbegin dinlenene kadar bacakdan vurul canım bide vururken kas olan yerlere vur
Merttinanneei Aslicrn canim gobeginden yapiyorsan yer kalmadıysa bacagina yap ve ovalama hatta hic bisey kullanma. Ben pamukla kolonyayi biraktigimdan beri morluklarim ve o sertlik hic olmuyor gobegini dinlendir yer acilinca yine yaparsin ayrica ignenin havasini mutlaka al oyle kullan
Aslicrn Merttinanneei yaptiktan snra kolonyali pamukla 5 6 sn bastiriyodm o zaman hic bisey yapmadan deniym bide canim sagol aynen aliyorm havasini
Mesa33 Kızlar herkese merhaba Sizde de acaba iğne dozu yetiyor mu endişesi oluyor mu? Benim MTHFR-C677T homozigot ve PAI-1-675İNS 4G 4g. 64 kiloyum 0,4 oksapar + coraspin kullanıyorum. Ama içimde hel bir kuşku var. Daha önce 3 defa kürtaj oldum.
Aslicrn Mesa33 canim ilk zamanlar bendede oldu ama snra mutlaka doktor dozu falan bi sekilde ayarlamistir diye dusunmedm bidaha zaten yetmese 11 e kadar gelemezdm sanirim sen kac haftaliksin
Mesa33 Ben göbekten 4-5 parmak sağa ve sola dönüşümlü yapıyorum. İğneyi hızlı sokuyorum ve olabildiğince yavaş bir şekilde ilacı sıkıyorum. İşlem bitince hızlıca çekiyorum. Pamuğu tırnak hafif beyazşayacak şiddette abartmadan 10 saniye sadece bastırıyorum. Batırırken el titreyince yırtıyor daha çok yanıyor. Yavaş çekince de çok acıyor. Sakin olmaya çalışıyorum yaparken derin nefes alıp sonra yapıyorum. Bezeler varsa dokunup uzağına yapıyorum
Aslicrn Mesa33 aynen dedigin gbi yapiyorm bende ama yinede beze oluyo. Peki gobek deliginden asagilara dogru vuruyomusun benim yanlarda yer kalmadi artik hep beze oldu altlara gtmem gerek . Beze olmasi normal o zaman ya
ozgurhayalim Aslicrn canım hic göbekten vurmadım ama doktorum 4 parmak yanından vur demişti cok fazla aşağıya inmeden
okyanus8731 Aslicrn bende yapıyorum..göbekten yapınca sorun yaşamadım kolumda aynı sorun oldu bidaha yapmadım
Merttinanneei Aslicrn bastirma canim hic bisey kullanma igneyi batirdiktan sonra yavas yavas siviyi iceri akit hemen cekme igneyi agir hareket et sonra yavastan cek igneyi
Mesa33 Aslicrn ben hemotolojiye gitmeyi düşünüyorum canım normal randevu alınmıyor dahiliye mi yönlendiriyor bilmiyorum. 13. haftaya girdik canım. Kiloya ve gene göre doz ayarlaması yapılıyormuş. Benim doktorum kafadan verdi 0,4 lük iğneyi. Somut bir şey göremeyince kafamda hep bir soru işareti var