Elfsrkn Rabiaibrahim0803 dün dedim benim tek tesellim o çocuk benim zaten hayatım bitmiş 25 yaşındayım eşimle ikinci evliliğimiz ikimziinde yüzüm gülmedi bir türlü başıma gelmeyen kalmadı. Rabbim yardımcım olsun bu azaptan beni kurtarsın. Dünden beri yüzüme bakmıyor. Geberecek o çocuk deyip duruyor . Ben yavruma dokunmaya kıyamıyorum. Rabbim bana mucize verdi onu ama o anlamıyor çok dua ettim çok dolandım hastanelerde o olsun diye Rabbim sonunda nasip etti ama ne bilim sonu böyle oldu
Rabiaibrahim0803 Elfsrkn canim ama sen bunu kabullenmissin artik.nolur bak o cocuga aciyin git bi kadin siginma evine o katil adamla nasil olucak boyle? Evladini oldurmek istiyen sana ne yapmaz??
Nihalyya Elfsrkn aranızdaki tartışmanın kaynağı eşinin kardeşi ama sorun neki eşin o çocuk alınacak diyor. Neden bu kadar cani birşeye karar veriyor anlamış değilim . Bitti seni boşuyorum der çok çok yani buna sorun olan tam olarak ne acaba anlatabilirmisiniz. Gerçi her ne olursa olsun kabullenilir bişiy değil bu cinayet.
Babuze Elfsrkn kaç müvekkilim vardı devletin verdiği 800 tl ile 3 çocuk bakan evet çaresizleedi ama kimse çocuğundan vazgeçmedi annelik ayrı bişey Allah o adamdan soracaktır inancı yok demek ki nasıl bir insan aklım almıyor
Elfsrkn Babuze benim de bir küçük ev imkanım olsa her türlü bakarım çocuğuma eşimle konuşacağım bana en azından o imkanı versin yemin ederim ben başka birşeyini istemem ama böyle sokakta kalacağım bir kuruşum bilir yok. Ona ben dört elle sarıldım tamam hata etmiş olabilirim ama hiç mi birşeyin hatrı olmaz
Sedayldzl__ Elfsrkn yaa çok uzuldum rabbim yardimcin olsunn kuzum ama sakın bebegine kıyma onun hiç bir gunahı yok bir kaç gun bekle sessizce bakalim rabbim eşinin kalbine yumşaklik versinde aptallik yaptiginin farkina varsin . O kadar okumuş etmiş avukat olmuş ama insan olamamiş
Elfsrkn Sedayldzl__ evet bende bekleyeceğim inşaAllah Rabbim kalbine merhamet sevgi versin. Bugün konuşurum zaten diyeceğim ister beni öldürt ister sülalemi, ama çocuğumu aldıramam.
smls19 Elfsrkn Gerçekse bu olay bu post ile birlikte eşinizi gerekli yerlere şikayet edeceğim nasıl olsa bulurlar eşinizi ve bebeği aldırıp aldırmadığınızın takibini yaparlar ki yapıyorlar da
Elfsrkn Ayckntmt Allah razı olsun dinlerm bugün den başlayıp sürekli. Öyle içim yanıyor ki anlatamam nolur dua edin
BalDamlam Ahhh bu nasıl bir vicdansızlıktır, nasıl bir acıdır.. senden ikinizden bir parça olan bebeği istemiyorsa seni sevdiğini nasıl düşünenilirsin ki ? İnan bana bu hayatta hiçbirşey bebeğinden önemli değil !!!
Melek31 Elfsrkn hata etmiş olabilirim derken? Kardeşinin iftiralarina inandı dediniz acaba bebekle ilgili mi kendinden olmadığını mı düşünüyor hangi insan doğuma yaklaşmış bir parçasını öldürmek istesin anlam veremedim cvplarinizi okudum ama sizinle ve bebeğinizle ilgili ciddi sorunları olmalı o manyağın ???
HaticeNur7994 Elfsrkn 7 aylik cocuk zaten alınmaz sanmiyrm alınacağını kaldiki seni böyle tercihe süren bir adamı hala seviyorum sarılmaya çalıştım diyorsun onuda anlamadim nasil koymak istiyor yavrusuna Bn ce böyle bir adamla evli olmaman daha hayırlı senin için Allah yardımcın olsun🙏🙏
Esesen Elfsrkn çocuğu aldırınca seni isteyecek mi sanıyorsun bence daha kolay kurtulmak için çocuğu aldır diyor yoksa bir erkek bir baba yapmaz bunu canım benim
DemetDigesu Elfsrkn son care mı? Beklemenız hata hemen araman lazım bızıde burda uzup germeyın lutfen artık hepımız hamıleyız bence senınde ıcınde var o cocugu öldürmek bu lafı duydukdan sonra o adama sarılmazdın basardın tekmeyı once polıse sonra sıgınma evıne gıderdın
Elfsrkn Esesen istiyordu kendi halimize duruyorduk benim ailem eşimi istemeyince onun ailesi de zıtlaştı dün de ablasına demiş ki Elif hamile bu kadar diye sonra erkek kardeşi aradı akşam benim için bir sürü şey söyledi. Bırak onu dedi onlar Art niyetli falan filan birde benim de onun da ikinci evliliği iğrenç şeyler söyledi. Kimse kendi hatasını görmüyor işte
Elfsrkn EUEUEU ben çocuğumu tek başıma büyüteceğim mecbur onların başı da sıkıntıdan kurtulmasın ne yapayım sünsen beri beddua etmek zoru da kaldım içim yandı ciğerim çürüdü
Elfsrkn Busraaras Rabiaibrahim0803 nolur bana dua edin o kadar çaresizim ki aldırmayacağım çocuğumu ama sonrasında nasıl edeceğim yapayalnızım bu hayatta bir kişi bile yok hayatımda
Esesen Elfsrkn ah be canım ne dertler çekiyorsun koyamam ben sana. Keşke derman olabilsek sana 😥 dua ederim sana elimden keşke başka bişey gelse
Merve43 Elfsrkn çocuğumun babası yuvam dediğin yaratik çocuğunu öldürmek için yöntem arıyor bilmiyorum farkında mısın. Sen de hala bu adama kocam çocuğumun babası diyosun ya ne diyim allah sizi bildiği gibi yapsin
DemetDigesu Merve43 benımde cok ama sınırlerım bozuldu elım ayagım tıtredı ınanın ben hala sarılmasına o adamın yanında kaldıgına ınanamıyorum