Elfsrkn kendini bu konuma sen düşürmüşün, eşin bunları bildiği için senı değersizleştirmiş gözünde Allahım sabır versın durumun cok kötü kimseye yasatmasın senı de bu durumdan kurtarsın inşallah bi an önce ama sen eşine muhtacım dedikçe o adam umursamamaya baslamıs cunku biraz da güçlü olmak lazım erkeklerin karsısında evet yalnız olabilirsin ama önce Rabbıne sonra kendine güven öyle olmasa bile karsıya bunu gösterme kendını muhtac hissetsen bile söyleme, ailene git ailen sonucta senı kabul eder ama oraya gidince geri dönüşü olmayabilir, cocugu istemediğini söylemiş sen hala sarılmaya calısmısın yanı kendini vazgecilmez hissettiriyosun o kavgaya ragmen bu durumda adam zaten alttan alacaksada almaz, kendine güvenli bir şekilde eşine olmayacagını ayrılacagınzıı söyle git bi kadın esirgeme kurumuna esin senı kaybedebilecegini görsün ama özgüvenli bi şekilde dur karsısında böyle muhtacım diyerej kendini küçültme, özgüvenli ol kendine güven rabbıne güven önce git kadın sığınma evine devlete sığın biraz somra baktın eşin gercekten ciddi ailenin yanına git ailen sonucta senı her sekilde kabul eder diye düşünüyorum. Kavga etme eşinle vazgecmii gibi sakin kendi güvemli bi sekilde dur karsısında, kardeşi için bu kavgaları yapan birisi senı cocugunu hiçe sayan birisi sen niye hala onu yüceltiyorsun, sana kızmıyorum kesinlikle senı cook iyi anlıyorum kimsesiz hissetmek onsuz olamayacagını düşünmek naısl birşey biliyorum, çok zor ama inan olmaması bile su an ki cıkmazından yüz kat daha iyi, kendine güven Allah a güven inşallah Rabbım senı bu cıkmazdan bi an önce kurtarsın, hersey cok güzel olcak inan su an en zor dönemdesin dogru adımlar at sonrası cok güzel olacsk Allahın izniyle🙏🏻🙏🏻