Drydnz12 gerektiği zaman gayet nazik oluyorum ama insanları bu denli gerip aptal yerine koyan insanlara karşı maalesef nazik olamıyorum . Elbetteki bu dünyada herşey insanlar için ama Allah bizi diğer canlılardan ayırmak için akıl vermiş güzel arkadaşım, 7 aylık doğsa yaşıycak bebeği öldürmek isteyen kocasının seviyorum napayım deyip yakasına yapışan bir canlının benim gözümde zerre değeri olamaz kaldı ki böyle bir durumda aklı selim bir insan buraya post açmak yerine gerekli mercilere başvurur kendi ve bebeğinin akibetiyle ilgili yardım ister. Bayan bana 155 i aradım diye arama kaydı resmi atıyor gelip beni alsınlar diye aradım diyor böyle bir saçmalık olabilir mi hadi diyelim polis gelip aldı ölüm tehdidi alan bir kadını tekrar evine bırakır mı yönetmelik çok şükür değişti sığınma talep ediyorum dediğiniz anda sizi devlet korumasına alıyorlar . Birde bu süreçte bayan hala burda laf yetiştirme derdinde ben maalesef böyle birine iyi niyet gösteremiyorum ama karnındaki bebek için okadar çok üzüldüm ki anlatamam o masum melek bunların hiç birini haketmiyor umarım doğduğunda çok ama çok güzel bir hayatı olur buda bu konu hakkında son yorumumdur zira böylesine akılsız insanlar için daha fazla gerilmek istemiyorum