Esrayusuf olasılık düşük diye düşünme canım 1 tane olup kaliteli olması daha iyi emin ol buna😘 bende daha 4+3 haftalık hamileyim yani daha çok çok yeni ve bende tedavi ile hamile kaldım klomen ve ovitrelle kullandım 3 defa ve olumlu sonuç alamadık bu ay da femara diye bir ilaca başladım ve hiç umudum yoktu inan tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ve 1 tane yumurtam vardı bu ay doktorum 1 tane olması daha iyi fazla olursa catlamama ihtimali var ve kist yapar dedi çok şükür 1 tane ve kaliteli yumurtam olmuştu ALLAHıma şükür ki çatlatma iğnesi filan yaptırmadan hamile kaldım 🤲💐 Daha önce 1 gebelik yaşadım ve düşük yaptım kürtaj olmuştum 15 ay önce ve bu tedaviyle de olmasaydı aşılamaya geçecektik aşılamada olmasa tüp bebek... Hep dua ettim inşallah onlara gerek kalmaz diye ve gerek kalmadı ALLAHın izniyle 💐🤲 içini ferah tut ve hep güzel düşün çok da aklına getirmemeye çalış herşey gönlünce olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah ögrendigimden beri hep sizler için dua ediyorum çünkü en iyi yaşayan bilir 🤲 tez zamanda hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah kuzum 😊