ErenArden Kızlar 31 haftalik hamileyim otururken ve kalkarken kuyruk sokumunuzda acı ağrı batma hisleri yaşıyor musunuz
Buharaa ErenArden ben yaşadım uzun sure oturduğum zaman oturduktan sonra kalktığında resmen aciyordu. Cok fazla yorma kendini yatıp dinlenince geciyor
LINDAMAY ErenArden gebelik eskiden geçirilen travmalar varsa onları tetikliyormuş. Çocukken kuyruk sokumumda sorun yaşamıştım o nüksetti ve ara ara ağrı saplanıp günlerce süründürdü. Şuan 33 haftalığım ve çok şükür bir süredir ağrımıyor
ErenArden Duuyguum benimde hamileliğimin başından beri ara ara oluyordu ama bu aralar daha sık olmaya başladı
ErenArden LINDAMAY Ben iki kere kuyruk solunumun üstüne ağaçtan düşüp nefes sorunu yaşamıştım öyle bir şey etkileyebilir mı acaba aklıma gelen tek travma bu
LINDAMAY ErenArden muhtemelen ondandır. Doktorum beni böyle yönlendirdi idare ediceksin mümkün mertebe uzan dinlen
Htcnurersoy ErenArden çok oturmaktan yada kemikler zamanla açılıyo bebeğe yer açmak için ondan Ağrıyo olabilir
Hayat16 ErenArden ben çalışıyorum. Çok oturduğumda oluyor. Arada bir dolaşmak, imkan varsa uzanmak iyi geliyor.