Esraesrasoner Merhaba ikili üçlü testler hakkında ne düşünüyorsunuz gerekli mi ya da insanı yanlış mı yönlendiriyor mu çevremde üç kişi var down dediler maşallah sağlıklı doğdular biraz fikir alışverişine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Badevehande Esraesrasoner yaptırmayan çok ama zararıda yok kan alıp bakıyorlar altı üstü canım 😊 ben yaptırdım içim rahatladı yaptırmasam o şüpheyle gezemezdim 😊
Kubrakar Esraesrasoner ilk oğlumda hiç birini yaptırmadım yanlış bişey söylerler moralim bozukur hamilelik sürecimi oldugunca pozitif geçirmeye çalıştım bi tek doktorum detaylı ultrason istemişti onu yaptırdım. Şimdi ikinciye hamileyim yine yaptırmayı düşünmüyorum
Akademisyenanne Esraesrasoner ikiliyi yaptirdim. Ucluye gerek duymadi doktorum. Bazi yakinlarim down sendromlu olsa dogurmiycak misin gibi yaklasimlarda bulundu. Bunun kararini vermek icin yaptirmadm ben. Bebegin gelismini merak ettgmden baktilar. Hersey guzel cikti. Ben yapilmasi gerektigi taraftariyim. Bu tur testlerin hicbirini yaptirmadan doguma giden ve bebegi hasta dogan cok insan var. Allah evlatlarimizi korusun.
Aysemlg Esraesrasoner ben yaptırdım pişman oldum açıkcası. İkizlerime ikisinede down sendromu dediler bir ay boyunca gezmediğim doktor gitmediğim il ilçe kalmadı çok kötü zamanlardı . Sonuçlar temiz denmesine ragmen durmadan farklı doktora gittim içim rahat etmedi halada kuşku var içimde tekrar hamile kalırsam yaptırmıycam . O moral bozukluğu insanı mahv ediyo.
Esraesrasoner Aysemlg sizinle aynı fikirdeyim insan durduk yere ,7 ay üzüntü içinde yaşıyor diyorlar o yüzden bende pek sıcak bakmıyorum
Aysemlg Esraesrasoner evlatlarımızın canına koyacak değiliz öyle de olsa böylede olsa doğurcaz zaten hanileliği çileye döndürmeye gerek yom. Allah hepimizin evlatlarına saglık sıhhat versin inşallah😊
Esraesrasoner Aysemlg aynen Rabbim evlatlarimizi korusun aynen onlar bizim mucizelerimiz Rabbime emanetler
gizem97g Cocuk aldırmayı düsünmeyen birinin yaptırmasına gerek yok :) Down olsada aldırmayacağım için ögrenip hamileligimi moralim bozuk şekilde geçirmek istemem şahsen..