Kubraarikan 35 haftalık gebeyim ayağa kalktığımda baskı yapıyor yürütmüyor herkesin mi böyle yoksa ben doktora söylemeli miyim ?
dvran22 Kubraarikan 30.haftadayım canım Bende de Öyle baskı var sanki bebek doğacakmis gibi bi baskı yapıyor yürüyemiyorum bile😞😞
biranneadayii Kubraarikan bende öyleyimm bazrn yürüyüşe cıkıyrm iyi gelir dye eve geliyrm yürüyemez oluyrmm canm çok yanıyor ve akıntılarm iyice arttıı pazartsi kontrlde anlatacağm doktrma
Gamzeciks Kubraarikan benim oluyor. 40. Haftaya giricez. Kalkarken kasığımı tutma ihtiyacı duyuyorum. Garip yani. Kanala iniyordur demişti bir kaç kişi ama senin için erken sanki biraz bu durum
ozgurhayalim 35+4den merhaba. Baskı yok ama ayağa kalktıgımda doğrulamıyorum kalçama belime ağrı saplanıyor. Resmen topallayarak yürüyorum
Maryhoney Yalnız olmadığımi anladım şuan kasık ağrısı oluyor oturduğum yerden doğrulurken benimde 35+5deyim korktum açılma mi var falan diye ilk gebelik bişey de bilmiyorum
Kubraarikan Maryhoney benim de ilk bebeğim ben de bilmiyorum neden böyle olduğunu doktorada her şeyi arayıp arayıp söyleyemiyorsun 😓
Zeynepzeze 30 haftadayım benim şimdiden öyle 🙁 Biraz yürüyeyim canım gidiyor o an doğacakmış gibi bir acı hissediyorum.
Kubraarikan biranneadayii evet benim de birkaç gündür akıntım var hiç olmuyordu sebebi be acaba öğrenince bana da söyleyebilir misin ?
biranneadayii Kubraarikan bugünn doktra gttmm canımm akıntım kokuluı olmadığıı içinn birşey yazmadıı o bu ayında olur artk son ayına girdinn dedii eğer sennkide kokulu ve rengide cok koyu deilse skntı yapma ama kokusu falan varsa enfeksiuon oluyrmş sanrm doktora git derm👍
Esrabrhkl Ben 37 haftalığız bendede var korkmayın normal bunlar.baş aşağıda olduğu ic8n baskı yapiyo büyüdü tabi artık;)
Burcuveburcum Kubraarikan 32.haftadayım benimde aynısı oluyor göbek aşağı doğru yük bindiriyor resmen göbeğimi alttan destekleyip yürüyorum kasılma sancı yoksa normal sanırım