Seymaa16 Kızlar gittim bi sıkıntı Yok doktor dıkkat et dedi . Dınlen dedi ve progestoran a devam . 3 4 gün sonra kalp atışını dınlemeye gidicez inş Rabbım herkese sevıncı yaşatsın
ZeynebFuad 6+2 haftalikken duyduk kalp atisini♥️Simdi 9+6 haftaliginiz😍Rabbim salikla kucagimiza almayi nasib etsin helimizin bebislrini🙌🏻
Emosumm06 gunisigim123 Büyüme olup olmadığını söylemedi ama 11 temmuz 6000lerde 13 temmuz 9000lerde sağlıklı bir ilerleme değil diyor
gunisigim123 Emosumm06 sagliksiz olsa kese fazla buyumuyormus senindebdegerlerin artmazdi heralde bnm bitane arkadasm vardi onada oyle demisler sagliksiz artiyo faln bebegi kalp atisini falan cok gec ogrendiler hatta lekelenmesi bile vardi simdi yavrusu kucaginda cok sukur
Emireelif gunisigim123 6+1 bir haftalık olduk biz 🤗hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim ve hmn kalp atışlarını dinledim Rabbim çocuk hasretiyle yanan bütün herkese bu anı yaşatsın inşallah 🤗
Minikmucizem_ isimsizbebek ses vermeyle alakasi yokta ilk haftalarda iyi degilmis dinlemek bebege zarar veriyomus o yuzden dinletmeyip gosteriyolsr benim doktorumda oyle yapti ses vermez demedi ama zararli dinletmiyorum dedi
Ilknur_emin Emosumm06 benimde bebegim kendini geç gösterdi canım 7 haftaydı ilk kese göründü bebek 7+6 da gorundu
Emosumm06 gunisigim123 gitmedim eşim birkaç gün bekleyelim acele etmeyelim dedi çarşambaya kadsr beklicez sanırım
gunisigim123 Emosumm06 canm sen hic moralini bozma bak bn inaniyorum gittiginde kalp atisini alcaksin cok dua ediyorm sana insalllah haber ver bizede gittiginde
Tugbaztrk gunisigim123 8. Haftaya gircez biz. Benim herseyim erken oldu. 4+5 te kese oluşmuştu, 6+0 da kalp atışını dinledik. Ama kanama lekelenme ne varsa yasıyorum malesef evde yatıyoruz. Allah hepimize kolaylık versin canm
Emosumm06 gunisigim123 ay inşallah çok teşekkür ederim. Allah razı olsun mutlaka haber veririm . Allah hepimize mutlu mutlu haberler almayı nasip etsin
Emosumm06 Selam arkadaşlar bugün kontrole gittim yine beta 12500e yükselmiş kese var ama yine bebeği göremedi doktor. Kafayı yicem ya bu nedir nolur bana bir söyleyin napmalıyım ben