Drydnz12 gunisigim123 merak etme canım doktor bir şey yok dediyse öyledir. Başlarda öyle hafif kanama olabiliyormuş zaten 🙏🏻🤗
Drydnz12 gunisigim123 sanki çok çabuk büyüyorlar ya 😭😭 rabbim sağlıklı kucağımıza almamısı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
isimsizbebek gunisigim123 ben 3 haftalık falanken yaşamıştım bir gün sürmüştü sonra geçti doktor da ekstra bir durum olarak düşünmedi sonrasında
Meltemcagdas gunisigim123 benim ilk zamanlarda oldu dusuk tehlikesi olur diye doktorum hep ilac verdi halada kullaniyorum ama benim normal yollarla degildi asilamayla oldu
Mervee07 gunisigim123 ben kanama yaşadım. Ama benim rahmim kalp şeklindeymiş düşük tehlikesi vardı. 12 haftaya kadar yatış verdi doktorum sadece lavaboya kalkıyorum. Ama bu lekelenme olayı maksimum 5. Haftanın sonuna kadar normal sayılıyormuş. Yerleşme kanaması denilen olay sonrası yerleşme kanamasına girmiyor demişti doktorum.
Drydnz12 Mervee07 canım kalp şeklinde olan Rahimlere doğumla ilgili bir şey söyledi mi yani normal doğum olmaz gibisinden vs. Doktoruma diğer randevumda soracaktım da 🤔
Seymaa16 Mervee07 canım kan mı pembe lekelenmemeli ilaç kullandığın halde mı oldu bende aynı sorun yaşıyorum korkuyorum
Mervee07 Drydnz12 daha doğuma çok olduğu için sormadım gerçi Bebişin iyi olup olmadığını düşünmekten doğumun nasıl olacağını düşünmeye fırsatım olmadı😃 sende mi kalp rahimlisin ❤️
Drydnz12 Mervee07 tabi canım orası öyle çok şükür her şey yolunda olduğu süre gerisi kolay 🙏🏻🙏🏻 Aynen canım bende de öyleymiş. Rabbim sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin. İnsan nasıl da üzerine titriyor 😌🙏🏻
Emosumm06 Benim de yeni daha ama kese göründü bebek görünmedi sat 25 mayıs beta hcg perşembe günü 6490 çıktı. Bugün kontrol var yine am benim pe umudum yok kötü düşünüyorum. Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa rica etsem cvp verirmisiniz?
Drydnz12 Emosumm06 iyi düşün etrafında her şey iyi gelişsin canım 🙏🏻. Senin gibi durum da olanları da çok okudum. Çoğun da sadece geç gözüktü işte hepsi bu kadar. Sen yinede Her şeye hazırlıklı ol ama asla düşünmeyi ihmal etme. Dua edeceğim senin için canım 🙏🏻 Allah istedikten sonra olur zaten 🙏🏻
gunisigim123 Emosumm06 normal yani bnde dun duydum kafana takma sende duyarsn insallah haber ver bizede
Mervee07 Emosumm06 Canım sen ilk iyi düşün ki her şey iyi olsun kese göründüyse bebeğin de görünür inş. Beta değerin de gayet iyi bence.
Mervee07 Drydnz12 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tatlım. Ben ilk öğrendiğimde post açmıştım orada sorunsuz bir şekilde ilerleyebildiğini hatta normal doğum yaptığı söyleyen hamişler vardı. Normal sezaryen fark etmez ben onun cennet kokusunu koklayayım da her şey olur gider 🤰🏻👼🏻 Sen kaç haftalıksın ?