Aylininzz Buraya göre doğuma 10 gün var ve ben korkuyorum normal doğum olcak çünkü 38+4üm açılmam 1 cm ama ne yapabilrm açılma olması için
Sever Aylininzz bende 35. Haftayım ve inanılmaz bir korku var ama herkes doğuruyor kızlar acıda olsa korkunun ecele faydası yok
GuelGltkn Aylininzz hepimiz korkuyoruz sanirim ama bi yandan ona kavusmak da cok güzel bisey böyle kendini hep korkuyoa alistirirsan dogumun agrili gecer. positif düsün sancil falan oldu mu ayakta karsila onlari hemen yatma cömelmek pilates topu iyi gelir diyolar bende dogurmadim ama arastirdim neler yapilmasi gerektigini 😄
gunisigim123 Aylininzz aman keske bnm zamanim gelsede bn dogursam niye korkuyonuzki o an o aciyi sanciyi cekiyoniz ve dunyada hocbielr esi benzeri olmayan evlatlariniz aliyonuz kucaginiza evlatlariniza adetlptw olun korkulacak bisey yok
Eymnveannesi Aylininzz benimde gecen sancim oldu hastaneye gittim 1 cm acilman var dedi sancin 5 dkda bir olursa gel dedi bende hem korkuyorum hemde dogsun istiyorum
seyma281015 Yürüyün, sıcak duşa girin bol bol. 38+5 te 2 cm açılmam varmış kontrole gidince öğrenmiştim, aynı gün doğurdum. Gayet iyi gidiyorsun yani kendine güven 👍🏻 Bide aktarlardan Meryem ana otu al. Gerçekten hikmeti var
Ayguns Bol bol yürüyüş yapın. Evde dizlerinizin üzerinde sürünün. Eğilip kalkma egzersizleri yapın. Sıcak duş alın. Bu günleri daha hareketli daha aktif karşılamaya çalışın. Ve en önemlisi doğum yapabileceğinize inanın ve o duyguyu vücudunuza verin.
ZcMc Aylininzz 10 gün önce açılan" suda kesisiz normal doğumum " postu var onu okumanızı tavsiye ederim çok güzel bir anlatım yapılmış moral motivasyon bilgi olur sizlerede ben çok beğendim. Rabbim kolaylık versin hayırlısı ile darısı tüm bekleyen gebişlere 😘
Rabiaibrahim0803 Aylininzz canim bende korkuyorum ama youtube da dr. Kağan kocatepe diye bi jinekolog var bu adamin videolarini izledikten sonra aslinda herseyin bi manasi ve faydasi oldugunu gordum.mesela dogum korkusu da aslinda faydaliymis cunku insan korkunca adrenalin hormonu salgiliyomus vucuda ve bu bizim daha saglikli dogum yapmamiza sebep oluyomus cunku vucut kotu sonuclara karsi koruyomus kendini
Sasah1441 Rabiaibrahim0803 insan vücudunda bi doğumda bi ölürken birde böbrek taşı düşürürken bi hormon salgılanırmış bu 3 ü aynı agrıyla tekabul edermiş Rabbim kolaylıkla kurtarsın hepimizi inşallah 🤲
Sasah1441 Aylininzz plates topun varsa üstünde zıpla sonsuz işareti çiz topun üstünde merdiven inip çık squat hareketi yap sürekli oturup kalk bol yürüyüş bana eğitimde bunları söylediler birde ahududu yaprağı çayı alıp iç aktardan Rabbim tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun inşallah
H1z2a3 Aylininzz doğum gerçekten zor birşey ama zaten zor da olması gerekiyor düşünsenize canınızdan bir can çıkıyor sancıyı çekiyorsun bi an ölücüm diyorsun ama o bebek gelip çıkıtığı zamanki o huzur o rahatlık sanki 9 ay bebek karnında hiç olmamış sanki o kadar saat o acıları hiç çekmemişsin dünyanın güzel rahatlaması ve huzuru o bebeğin çıktığı ve ağladığı andır bazen sezeryan istiyorum diyen arkadaşlar görüyorum korktukları için üzülüyorum 9 ay o bebeği karnında taşıyan bir anne bu huzuru yaşamayacak diye korkmayın bence heyecanla bekleyin onu kucağınıza aldığınızda herşey bitmiş oluyor o korkular boşaymış diyor insan rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😍😘