Aykis Kaderozy en son 1300 demişti doktor bakalım 5 Ağustos'ta kontrolümüz var ne kadar senin oğluşun kaç kg
Gamzelianne1453 Ibooya erkek cinsiyet bebegim herseyi yikandi utulemdi besige yerlestirdim r gun sonra randevu var hstane donusu kendime kalan rksikleri alcam sizin bebegin kg ne cnm benm 1.5 hafta geriydi malesef
Ibooya Gamzelianne1453 benimde kız canım tüp bebek annesi olcam inşallah :) benimkini haftasına göre uyumlu dedi doktor çarşamba gitmiştim kontrole 1800 demişti kilosunu bende eksiklerini tamamladım sayılır dolapla beşik gelmedi daha.zaten çalışıyorum izne ayrılcam 32de izne ayrılınca yıkamayı hazırlamayı düşünüyorum ozaman kadarda mobilyalar gelir zaten
Gamzelianne1453 Ibooya allah saglikla kavustursun cnm cok guzel duygular kscinci hafra kac gunlukken 1800 demisti tam 😊 benim ikinci ilk kizimda da 2 hafta ondeydi buda geri malesef
eced16 deletedmom9494 bizim de bu sabah randevumuz vardı, henüz dönmemiş. Baş yukarıda ayaklar aşağıda dedi doktor. Döner mi Dönmez mi durumuna göre doğum şekline karar veririz dedi.
deletedmom9494 eced16 benimki baskı uygulamaya başladı Bile ara ara ağrım oluyor doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi progestan verdi bana da
eced16 30+6 bugün. 42 cm, 1650 gr Banu Çiftçi’nin uygulaması ile eş değer gidiyoruz en başından beri 😀 Sadece kafa gelişimi 1 hafta öndeymiş, o da bir sorun teşkil etmiyormuş
aselzumra Dilek25 bizde yarın 31 haftalık oluyoruz inşallah 🌸 dün kontrole gttik 41 cm 1719 gr olduk bu aralar çok zor çok sıcak alev alıcam diye korkuyorum 😂 suanlik 5 kilo almışım bu ara çok duygusalm hiç bsey yokken hep Ağlıyorum ve hep ağlamak istiyorum kendimi Tutamıyorum hiç 😔
Dilek25 aselzumra aynı bende öyleyim havalar sıcak zor oluyo malesef 😑 ağlama olayı bencede çok dokunsalar ağlıyorum bazen sebep yokken Bi avuç gözyaşı saniyede dökülüyor hemen 😁
Cerenyrt Dilek25 29+2 olduk.. ilk çocuğum erken doğdu bundada aşırı korkularla vakit geçiriyorum.. benim başından beri (ilkzamanlar daha az sertleşme) bu zamanlarda haftada 2/3 bazen 1 hafta olmayan bir yerde toplanma sertleşmelerim oluyor.. bende aman gelecekmi kaygısıyla böyle vakit geçiriyorum onun dışında çok şükür bir sıkıntımız yok.. hava sıcak.. oda ayrı tabi 😭 salı günü randevum var kızımı görmeye can atıyorum iyidir inşallah 😌
EdaKartal Dilek25 tam 31 haftalığım çok hareketli bi kızım var hareketleri belirgin 😍 bel ağrılarım çoğaldı az kaldı korku,heyecan,endişe,mutluluk hepsini yaşıyorum bi an önce gelsin derdindeyim ama hep içimde kalsın diyorum bazen çünkü Doğum korkusu çok 🙈🙃
Dilek25 Mervemehr EdaKartal Bi bakmışız kucağımızda rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıyla 😍
Asu20 Biz de 28+3. Eylul sonu ekim bası görunuyor dogum. En korktuğum sey erken dogum. Allah vaktiyle kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ınsallah 🙏🌷
Mervemehr Dilek25 27+6 bugün sanırım benim eylülün sonu doğcak. En geç 7 ekim dedi doktorum. Zaman yaklaştıkça olayın ciddiyetini ve heyecanını daha çok yaşıyorum. Doğum korkusu sardı. Ama eve yeni bi birey gelcek diye aşırı da mutluyum. Kendime alışveriş yaparken bu kadar mutlu olmazdım ama kızıma eşya alırken sevine sevine alıyorum. Doğumdan sonra eylül anneleri olarak doğumlarımızı yaptık diye bi tur daha sohbet edebiliriz 😊
Askkokuluyavrum Kaderozy benimde öyle canim ayni dediğin gibi insAllah sağlıkla doğarlar baska temennimiz yok
MYYH Biz de 29+2 olduk oğluşumla bizimki de son derece hareketli maşallah ben de sabırsızlanıyorum oğluşuma kavuşmak için..biz de 10 gün kadar önden gidiyoruz bakalım rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş😇🤲🏻
Ezgi1234 Dilek25 bugun tam 30 olduk. Karnımda sürekli batma var doktor ayağı yada eli olabilir diyor.birde çok kasık ağrım var benim gibi olan varmı