Şimdi klasik olarak ne zaman bende doğum hikayeleri okuyunca bana kısmet olur mu diyenlerdendim oluyormuş hiç bir gün bu satırları yazacağımı düşünemiyodum eminim şuan bunları okuyan anne adayları da benim gibi düşünüyor ama şöyle söyleyim günü gelince inşallah siz benden daha güzellerini yazarsınız 🙈
çok rahat hamileliğim vardı ama doğum o kadar kolay değilmiş canından can vermek ciddi anlamda zor ama o acıların sonunda o mis koku senden bir parça ya şuan hangi kelimeyi söylesem içimdeki bu güzel duyguyu anlatmaya yeterli olmaz o yüzden fazla uzatmadan burayı hemen geçiyorum 😂🥰👼🏻
Benim minik kuzum 09.07.2019 da dünyaya meraba dedi ☺️ Doktorum 3 4 hafta öncesinde erken gelir bu 10 gün içinde gelir demişti ama gelmedi bekle bekle sabırsızlanıyordum prensesim için 😂 neyse salı günü doğum yaptım anlıycağınız yazmaya yeni fırsatım oldu. Şimdi size o çok merak ettiğiniz sancılardan bahsetmek istiyorum öncesinde canım yengem sayesinde sağolsun o 3 çocuğuyla beni saatlerce yürüttü üç çocuğun en büyüğü 4 yaşında düşünün bal yenge ya allah razı olsun 😚 Pazartesi günü baya bi yürüdüm kızlar gram ağrım sancım yoktu sonra yengemlere gittik akşam 7 falan benim sancılarım başladı çok sık şiddetli olmasada girip girip duruyordu yengem anladı hemen zaten surat ifademden sancılarım var dedi bugün eve gitme bizde kal tamam yenge dedim eşimi aradım sancım var yengelerde kalalım dedim tamam dedi. Çocukları uyuttuk eşim abisi yengem ben gece 4 e kadar oturduk kendimize benim sancılarım çoğaldı tabi ama ben abisinden utandığımdan hiç bişey diyemiyorum öyle sesizce acılarımı çekiyorum yengem el attı dedi biz uyuyalım saat geç oldu kaderde kendine dinlensin dedi geçtiler 😂
allahım o sancılar birden nasıl arttı 10 dk da bir geliyor ama ben uyuyamıyorum uyuyamadığım gibi eşimi de uyutmuyorum eşim kalk gidelim yok diyorum yenge 5 dk da bir dedi onu bekliycem 😂 dayanamıyorum artık evi nasıl dolanıyorum dua ediyorum eşim belimi ovuyor falan yok neyse dayanabildiğim kadar dayandım sonra dedim hadi gidelim daha fazla dayananıycam 😂 eşim uyandı hemen yengeyi uyandırdık eşim benim çantamı evden almaya gitti bende o ara sıcak duşa girdim gelene kadar sancılar artık o kadar sık geliyor ki bi an olduğum yerde doğurcam sandım 😂 hastane yoluna koyulduk nasıl heyecanlıyız yoldan ablamı aldık annemi aradık oda hastaneye geçti 😂 neyse hastaneye vardık beni direk gören ebe dedi kaçıncı gebeliğin ilk dedim sen bu sancılarla nasıl doğum yapcan dayanaman sezeryana alınırsın dedim yok ben istemiyorum sezeryan dün geceden bu yana çekiyorum ben bu sancıları dedim gel bi muayene edeyim dedi ama benim sancılar dakikada bir geliyor 😂 neyse ebe muayene edecek sancı giriyor bekledi biraz sancı geçince muayene etti gıkımı çıkarmadım aferin 5 cm açılma dedi hemen rahmini gevşetecek bi iğne vurcam daha rahat açılırsın dedi iyi hoş iğnem vuruldu nst odasına alındım ama ben duramıyorum saniyede bi sancı geliyor dedim lütfen çıkarın beni sancımı ayakta çekmek istiyorum ebe tamam dedi hemen çıkarttı. Sancı geldikçe ben eğiliyorum hareket ediyorum ağlamamak için kendimi tutuyorum dua etmek istiyorum ama hiç bir duayı hatırlayıp okuyamıyorum sadece allahım bana yardım et her sancıda bunu söyledim kızlar. Ezan okunuyordu büyük tuvaletimi yapmam hissim geldi Allahım bana yardım et diyerek bitirdim o ezanı. Doktorum geldi öncesinde beni muayene etti bebeğe bakmıştı ultrasonda falan ben hemen kalktım yataktan doktorumu gördüm doğumdan çıkıyordu dedim geliyor galiba tuvalletim gelmiş gibi hissediyorum. Doktor hemen bağırdı odayı temizleyin çabuk bebek geliyor diye bi baktım ben çataldayım 😂 açılman tamam ağrı gelince ıkın dedi tamam dedim 😂 ağrım yok biz doktorla muhabbet ediyoruz birden ağrı geldi ben bi ıkındım sanki 10 doğum yaptım ıkınabiliyorum şükür 😂 doktorum mükemmelsin diye sürekli beni teselli ediyor geliyor bak diyo güzel güzel gönlümü alıyor nazımı çekiyor 😂 neyse 2 3 ıkınmayla geldi meleğim saat 13.45 ti nasıl tatlı dünyalar benim oldu hiç bişey yapamadım gülüyorum sadece o kadar ağrıdan eserim kalmadı sanki kızımla bende yeniden dünyaya geldim koynuma verdiler dokunmaya korkuyorum elinden tuttum sonra hazırlıklar için aldılar aşkımı 😂 Doktorum plasenta ,bi kaç dikiş atarak falan muhabbetimize devam ediyoruz beni odaya aldılar serum bitene kadar bekledik üstümü giydim sonra kızım geldi yanımıza eşim görür görmez lavaboya gitti ağlıyor 😂 ben tabi ağlarmıyım hiç o kadar ağladım sancı çekerken gülmekten alamıyorum kendimi 😂
Akşam doktor geldi kontrole çıkmak istediğimizi söyledik herşey yolunda kan alındıktan sonra çıkabilirsiniz dedi tamam dedik. Saat 9 oldu kan almak için geldiler bende benden alınacak sandım kuzumu aldılar nasıl içim gitti annemde gitti yanında nasıl ağlamış kuzum geldi 11 gibi hastaneden çıktık evimize geldik ♥️ Herşey yolunda şuan miniğim yanımda uyuyo bende bunları sizlerle paylaşıyorum 😊 misafirler falan anca fırsatım oldu neyse kızlar okuduğunuz için teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 😘