Rumeysa17 Kızlar saçlarımda boya yok rengini sarı istiyorum ama boyatmak da istemiyorum var mı papatya suyu kullanan nasıl oluyor nasıl yapılıyor
Deletedmom0043 Rumeysa17 bir markanın spreyi var sürüyorsunuz güneşte kurutuyorsunuz saçınızın rengi açılıyor. Özellikle boyssız saçlara etki ediyor. Ama şuan markayı hatırlayamadım netten bakın isterseniz
Dorukunannesi95 Rumeysa17 loreal paris sun kiss kullandim dogal tonlarda acildi hicbir zararida olmadi
Pelin86 Rumeysa17 biz cocukken hep yapardi komşu papatya suyu kaynatir saçlarimiza sürerdi saglikli olsun saçlarimiz diye ama sari renk falan olmazdi ćok az ton rengi açilirdi oda güneste anca farkedilirdi .
ilkinn Sarı olmuyor. Kendi saç rengin biraz açılıyor ama onda da papatya suyunu sürüp güneşte durman lazım. Ve 1 seferde olmuyor birçok kez yapmalısın canım
Rumeysa17 Deletedmom0043 loreal parıs sunkiss den bahsediyorsun galiba canım evet aslında onu deneyebilirim
Pandabekleyenanne Kumral saçlarım . Her gun yapıp 30gun güneşin altında 1-2saat her gun beklersen olur ama rengin dışında güzel bir ışıltı da veriyo ben tavsiye ediyorum