1987gokce Nur50 sosyal medyada duyurma gereği duymadım ailem, akrabalarımız, arkadaşlarımıza söyledik sadece. Belki ani olsun diye fotoğraf paylaşabilirim Karnım büyüdüğünde. 😊
Nur50 Biology26 MiracAlpinveUmutunAnnesi Bnarinn bende çok sabırsızlanıyorum 12 haftalığız böyle güzel bişey olunca insan herkese söylemek istiyor ya 😊 bendeki de o
Busraaras Nur50 aslaa nazardan değil allahıma güveniyorum birde dualara o konuda 🙏☺ 6. Aydan sonra olması herşey allahtan 6 aya gelene kadar ne olcağı belli değil genelde 6 aydan önce sorunlar yaşanıyor ama 6 aya kadar geldiysen allahın vardır bir hikmeti 6 aylıkken bile yaşatıyorsa 6 aydan sonra paylaşmayı düşündüm böylesi daha sağlıklı oluyor sanki yine herkesin kendi fikri ve düşüncesi ☺
Asli2663 Ben eşime sürpriz yaptım tam Doğum günün de söyledim sosyal medyada da o zaman duyurdum 😄 8 haftalıktık sanırım o zaman
Nur50 Bnarinn 12 haftalık 😊 haftaya kontörlümüz var benimde ilk Bebek çok sabırsızlanıyorum acaba cinsiyetini söyler mi diye 13 de söylüyor bazı doktoralar bakalım ne olacak 😊
Bnarinn Nur50 9 haftadaydım kalp atışları YÖK demişti şimdi şükür 2 ci hamileliğim güzel gidiyor izmirden misin canım
Bnarinn Nur50 9 haftalıktım doktorum dediki erkek geliyor 12 haftada ikili testten sonra kesin garantiledik erkek olduğunu 😂 oğlumun acelesi var hemen açtı
Betbet Nur50 3 aya girer girmez paylastim ben 😁 sosyal medyayi cok aktif kullaniyorum ve 3 ay resmen catladim zorla bekledim