Merhaba annişler başıma şöyle bir olay geldi 29 haftalık hamileyim. Dün gece lavaboya gittiğimde açık pembemsi toplu iğnesi ucu kadar kan geliyodu fakat ben vajinal mantarım olduğu için krem kullanmıştım o akşam onun pisligini atıyorum sanıyodum fakat gece 2 sıraları lavaboya gittikten sonra peçeteye baya bi kan geldi yine açık pembeydi apar topar hastaneye gittik şansıma ki doktorum gece doğuma gelmiş hastaneye muayene etti çatala yatırdı bir cm açilmam olduğunu sancimın olduğunu ve bebeğin ters geldiğini söyledi hemen yatışim yapildı o gün hastanede yattık 3 serum 3 iğne yedim 3 kerede nstye bağlandım en sonunda sonuçlar temiz çıkınca doktorum bi sakıncanin olmadığını eve gidebileceğimi söyledi. O an aklıma doktoruma sormak gelmedi size sormak istiyorum başına gelen vardir belki. Sorum şunlar; bu iğnelerden sonra açılma kapanıyo mu yoksa 1 cm şeklinde kalıyo mu?
Birde ben bebeğimi hâlâ rahme yakın hissediyorum önceden göbeğimde oynardı hissederdim şimdi çok aşağılarda erken doğuma tekrar tetikler mi? Ve son olarak böyle benim gibi yaşayıp son haftasina kadar bekleyen oldu mu yoksa bebeği erken mi geldi 🙁 uzun oldu hakkinizi helal edin 😣 cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler