Minikkalbimm Arkadaslar merhaba, dogumda acilma hizlansin diye iste yuruyus yap, perine masaji vs yapmamiz soyleniyor ya hurma ye deniliyordu birde onu ne zaman baslamak lazim yemege ve kac tane bilen var mi ??
Pnrhmz Minikkalbimm Bana deneyimli bir arkadaşım doguma 20 25 gun kala başla gunde en az 5 tane ye demişti başladım ona faydası olmuş umarım bizlerede faydası olur 😊
Esramese Minikkalbimm 37ye girdm bugun ama gezip dolasmak hurma bana hala yasak ben nasil dogurcam anlamadmki ev icinde egzersz diyo
Oglusannesii Minikkalbimm ben 32 den beri günde üç hurma düzenli yiyprum açılma olsun diye değil vitamini çok fazla çok faydalı şuan 34 üm 37 den sonra 7 ye çıkarmayı düşünüyorum
Yegino Minikkalbimm artık doğsa da herhangi bi sıkıntı olmaz dediğiniz bi zamanda yani 37. Haftadan sonra başlamalısınız ve ben hurmanın tek sayı şeklinde yendiğini biliyorum 1, 3, 7 gibi
Kelebegimmm Bence hurmayla alakası yok pekde.30cu haftadayım şimdiye kadar devamlı olmasada ayda 1, 2ayda bir falan günde 20 tane ve ya daha çok yediğim olmuşdur.çok şükür sorunsuz geldim bu zamana kadar
Esramese Minikkalbimm doktor onerdi ama yuruyup gelsem daha hafif kalir o gosterdikleriyle saniyesnde evde dogururum zor
Minikkalbimm Esramese cogu hareket kisitli son zamanlarda artik kendin icin en uygun olanini yapmak lazim
Mervemomm Minikkalbimm Eşimin arkadaşından aldık hurma bana dedi ki tek sayı olarak ye mesela 3 5 7 gibi. 1 hafta sonra doğum yapmış öyle ablası. Doğması için herşeyden umut ediyoruz valla squat duş yürüyüş egzersizler
Nesrn Arkadaslar asirisi fazladir, doktor bana gunde 3 ye dedi, sonra asiri kilo yapar bence abartmamakta fayda var :)
Minikkalbimm Nesrn ayiptir soylemesi kilo konusunda sikintim hic olmadi hayatimda hamileligimde de toplam yedi kilo aldim 🤭ama tabi belli de olmaz 😂