Nazo61 Doktr akıntım için biokadın fitil verdi bu az önce kullandım ama yarısı aktı gitti sanki birde cok yakıyor bu fitil daha önce kullanan varmı acaba
Esesen Nazo61 akıntı normal değil mi hamilelikte benim bikdiğim normal niye fitil verdi ki. Benim doktor ya mantar için fitil ve kren verdi fitili kullanmadım tehlikeli diye
Kumru_ Nazo61 iyice derine itmelisin yanında parmaklık oluyo zaten onunla gidebildiği kadar ittir daha sonra ayağa kalkma tabi yine biraz akar ama normal biraz akması ilac tamamen yok olmuyo kalıntı mutlaka olucaktir😊
Nazo61 Esesen benm cok akıntım oluyor sarı o yuzden verdi hamileliğimn basından beri var gecmedi bir türlü dahada cok olmaya basladı aslında tahlil yapmasını istedm ama gerek yok dedi
Esesen Nazo61 ilk aylarında mısın benim ilk 3 ay olmuştu sonradan gitgide azaldı krem de fayda etti tabi
Esesen Nazo61 yok canım gebelik mantarı normal mantar gibi değil doktorum zararsız dedi ama kaşıntın varsa dedi fitil yazdı krem. Yazdı. Ben kullanmadım fitili geçti de
Nazo61 KAyse gece yatarken koydum zaten kalkmadım hiç sabaha kadr ama baya akmıstı yani iyiki ped koymusum
KAyse Nazo61 ha iyi bari bende progestan fitil kullandım oda akardı ama az akardı kötü bişey olmasında gerisi önemli degil