LeylaCan Ozican ben de öyle yapacağım çarşamba olsada görsem minnakımı, inşallah sağ sağlim zamanında alırız kucağımıza. 💐
esra1907 LeylaCan aaa Progestan fitil veya iğnesini vermedi mi canım? Sakın kalkma ve doktorunu değiştir bence
LeylaCan esra1907 doktorumu seviyorum birçok arkadaşımda aynı doktorda doğum yaptılar açılman yok suyun iyi demişti belkide çarşamba karar vericek. inşallah uzamış olur
melek013 esra1907 benimde senin gibi haftam 29 ama doktor sınır 25 mm dedi cnm . tehlike görmedi. 27 mm tehlikeli li mi şimdi
esra1907 melek013 benim doktorum riskli dedi erken doğum olmasın diye yatıyorum haftaya kısalırsa ciğer geliştirici vuracakmış 😕 sizi bilmiyorum canım doktorun birşey demedi mi
LeylaCan melek013 benim ekstra karnım ağrıyordu ve ishaldim ondan yatırmış olabilir muhtemel çarsamba tekrar ölçüp ona göre tedaviye başlayacak çünkü açılman yok suyunda iyi dedi sadece 27 mm inme durumu var bi önceki detaylı ultrasonda 32 ydi 3 hafta önce
firdevsates4216 Kızlar progestan kullanıyorum bende doktorum ilişkiyle alakalı bişey demedi sizce bi sıkıntı olur mu
melek013 esra1907 bi sıkıntı görmedi rahim uzunluğu açısından şimdilik, kısa değil dedi üstünde durmadı
firdevsates4216 esra1907 bundan önce düşük yapmıştım koruyucu amaçlı demişti bi de daha beta hcg daha 1844 ken progesteron 10.16 ymış rahimini geliştirmek için dedi
esra1907 firdevsates4216 doktorunuza sorabilirsin canım ama düşük yaptıysan önceden ne olur ne olmaz girmemeniz daha iyi bence
Sidelya 30 du rahim ağzı uzunluğum 5 gün önce. erken doğum riskim olduğu için progestan kullanıyorum ve sadece evde arada yürümeme izin var 5 gün sonra 35 olmuştu. Yani istirahat ve progestan etkilemiş olabilir 😌
Sidelya Brc06 evet kasılma başlamıştı bebekler toplanıyodu sık sık bir dakika kadar sürüyodu. En son belimden kasıklarıma bacaklarıma yayılan ağrı olunca gittik. İyi ki de gitmişiz. Progestanı 4 günde bir iğne olarak verdi doktorum
LeylaCan esra1907 hastanede iğne damar yolu bide 2 tane fitil koydular belki o yuzden vermemiş olabilir diye düsündük. kanaman yok şükür dedi çünkü
Sidelya LeylaCan hastaneye gittiğimde sancım 80lerde çıkmıştı. Düzenli değildi ama vardı. İlaçla tamamen durdurdular 😌