Ilknur54_ Kızlar bugün dikkatimi çekti karnım tüylenmeye başladı daha 10+5 günlüğüm sizde de öle oluyor mu napsam geçer
espalp Ilknur54_ doğumdan sonra geçiyor dediler hiç dokunmadım. Beyaz tenliyim sapsarı tüylerim vardı göbeğimi bi görsen bi tane tüy yokken şimdi simsiyah 🤦🏼♀️ Çok çirkin ama dökülücek diye ellemedim. Ağda falan yapsam sonra hep devam etmem gerekir diye yapmadım
Bahara Ilknur54_ canım bendede var hatta serçe parmağımın yarısı kadar uzadılar ama çok yok öyle ben uzadıkça makasla kesiyorum
Ilknur54_ espalp bende dayımın oğluyla dalga geçiyordum tüylü bamya diye bide ben esmer olunca siyah tüyler görünce şoka girdim
Esramese Ilknur54_ elini sursen uçuşuyor o ferece zayif direk dökülüyor ama gobek uzernde cikanlar sanirim uzun sure benle geleck gbi
GuelGltkn Ilknur54_ cogu hamile ayni durumu yasiyo benim sari tüylerim birden karardi dogumdan sonra dökülür insallah
kertenkeleannesi Ilknur54_ karnım ve ellerimin üstünde çıkması peki?? Utanmasam ellerimi atardım üstelik daha 13 haftalık ama neyse ki sarı
Ilknur54_ kertenkeleannesi benim şimdilik sadece göbeğimde var başka yerde görmedim baldırlarımda çatlaklar oluşmaya başladı