GkhanSedaen Mucizeninannesi canm benm arkadaşımda olmuştu o çalışıyodu doktor ili hafta rapor verdi dinlendi yattı iki hafta onun alttanda kanaması olmuştu sonra düzeldi korkma bişey olmaz allahn izniyle bol bol dinlen
Mucizeninannesi SyhnHtp GkhanSedaen Mervecaglar Hderya Gozde hepinize ayri ayri desteginiz ve önerileriniz icin cok tesekkur ederim. Soyledikleriniz bana guc verdi. Cok sagolun 😊
Mervecaglar benim de ilk başta vardı bebek yerleşirken oluyo çoğu insanda arkadaşım da da olmuştu Progestan kullandım 8. haftadan sonra bıraktım bol bol dinlen kalbini ferah tut senin kahramanın sana tutunacak inşallah sağ salim alacaksın kucağına 😊😊
Hderya Benm gebeligim normal gebelik.ilk baslasrda bendede olmustu 1 hafta iliskiyi biraktirdi ve progestan igne oldum 5 tane gecti
Gozde Mucizeninannesi bu dönemde stres yapmaman lazım bol bol su içip beslenmene dikkat etmelisin. Bir de çalışıyorsan rapor al bence birkaç gün de olsa sizin için iyi olur. Sonuçta yol gidip geliyorsan araç sarsıntısı bile kanamayı tetikleyebilir. Ben de yaşadım aynı kanamaları bunlara dikkat ettim 16. haftamda tamamen geçti. Hiç korkma olur mu ne riskli gebelikler sorunsuz 40. haftaya kadar geliyor. Sen hayli hayli başarırsın
Tuqbaa Benimde 7 haftalik tüp bebek. Kese kenarinda kanama oldugunu soyledi. Progestan igne kullaniyorum.Cuma günu randevum gunler gecmiyor. ☺
Mucizeninannesi Tuqbaa desenize kaderimiz tamemen ayni gidiyor. Insallah bu kanama biter gecer de icimiz de rahatlar. Gerci buradakilerin ve baska yerlerde arastirmama gore genelde insanlarin basina gelebiliyormus. Insallah bizde onlardan oluruz 👐
AslhanKaya Mucizeninannesi Bende sizin gibi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 17 haftada yoğun bir kanama yaşadım plesantadan odaklı. Şuan 21 haftalık olduk hala kanama odaklarım var ama kesildi lekelenmeye döndü. Bol bol su tüketin doktorun dediği gibi ve sürekli yatın inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız 😘
Tuqbaa Amin insallahhh. Doktorda büyuk ihtimal duzelecigini soyledi ama yinede hep tedirginim.benim tedavim sorunluydu. Insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza🙏