Merhabalar ben izne geldim 1 aylığına ve İstanbul da bebeğime bebek arabası ve park yatak almam lazım diğer alışverişleri mağazalardan yaptım. Avm ler sağolsun.
Öncelikle ben 28+2 deyim hazırlıklarımı tamamlıyorum.
Avrupa yakasında 212 Outlet Avm var orada civil, waikiki ve soobeden çok faydalandım. Özellikle civilinden ve waikikisinden. Bebeğim kış bebeği olacak uzun kollu badi, kalın bir şeyler arıyorsanız tavsiye ederim. Daha bugün bornoz, emzirme önlüğü aldım ve kendime de emzirme sütyeni aldım. Civili de gayet büyük.
Mall Of İstanbul avm de e bebek var oradan da bir kaç şey aldım tavsiye ederim. Aradığınız her şey buralarda oluyor zaten. Kıyafet olarakta bakım ürünleri olarakta. Mesela Phlips Aventin ikili emzikleri 50 tl civarında ben indirimde 36 tl ye aldım. Tabi alacak şeyler bitmiyor. 😊
Bebek arabası ve beşiği avm den değil de daha mağaza türü bir yerden alırsam hesaplı olacakmış gibi geldi. Avrupa yakasında bebek arabası baktığınız ya da aldığınız aynı şekilde park yatak bakıyorum bu şekilde mağazalar varsa tavsiye bekliyorum. 😍
Bir de Masko Mobilyacılar Çarşısında Bebekçeyizi diye bir yer açılmış oraya da bakacağım. İnstagram adresleri çok dolu dolu gözüküyor, gidip bakasım var aklınızda olsun.