Sevim2362 İlk gebeliğim herkes 18 den sonra hissetmen lazım diyor ve ben ne küçük ne büyük bir hareket hissetmiyorum kontrollerde doktor gelişimin iyi olduğunu ultrasonda hareket ettiğini görüyorum ama his yok sizde böyle olan var mı
R_abia Sevim2362 24 e kadar yolu var diyolar geç hissedende oluyor umarım en kısa zamanda hissedersin 🙏🏻
Elifaltinn Sevim2362 bi sıkıntı olsa zaten doktor söylerdi içini ferah tut geçen arkadaşımın birisi ben dogurana kadar 2-3 defa anca hissetmişimdir hareketini dedi ve ben şok oldum 17 haftada hissettim ben demekki herkesin bir olmuyor sıkma canını sonlara dogru o hareketlerden bıkıcaz belkide 😃
Asliyildirim Sevim2362 hareket şey gibi oluyo sanki kasın seğircekmiş gibi, barsaklarında gaz varmış da o hareket ediyomuş gibi, ilk zamanlar öyle çok keyifli bi hareket olmuyor zaten. Böyle bişeyler hissediyo musun?
sevgitekes Sevim2362 bende 24+3 üm bir aydır tekmelerini hissettim çok güzel bir duygu inş sizde hissedersiniz 19 dan beri ilk bebek ve kız ayırt ediliyor tekmeleri
Sevim2362 R_abia çevremde pek olumlu yorum yapan yok acaba bebekte sorun mu var diyen bile var haliyle korkuyorum
R_abia Sevim2362 öyle bişey olsa doktorun söylerdi ama 24 de hissetmezsen muhakkak söyle doktoruna tatlı bişeyler yiyip sessiz biyere uzan soluna yat elini karnına koy inşallah hissedersin 🙏🏻
As_1 Sevim2362 hic korkma bende zor hisstmstim 😊😘sıkma canını disrya bakma sen 😉ilk bebissede çok çok fazla norml bu kisiden kişiye degsr
Sevim2362 Elifaltinn çevredeki tepkiler olumlu olsa pek sorun değildi bana kalsa sağlıkla gelsin hissetmesemde önemli değil
Ummu2929 Ilk gebelik ise cok normal ama muhtemelen bi kaç haftaya kadar hissedersin daha da buyudugunde kuvvetli olur darbeleri eğer kilolu iseniz ondan dolayı da his olarak gec olabilir sağlıklıysa gelişimi normalse sorun yoktur:)
Yesoo Bende 21. Haftaya grdim ama hala işte bu diyebilceğim hareketi hissedemiorum yada oluo gazla karışıo bazen pıt pıt bşyler oluo ama yinese daha cok hissetmek istiorum beni tatmin etmiyor inşallah biraz daha zaman geçince hissederiz
Yoncagul Sevim2362 kilonuz nasıl acaba . Genellikle ilk gebelikde ve kilolu kadınlarda geç hisedilir diye hep duyuyorumda
Pnaratnn Sevim2362 benimde ilk bende endiseleniyorum ama elimi koyunca sanki tık tık ediyor bazen hissediyorum o da yokmu?
Sevim2362 Pnaratnn hiç bir şey yok sadece karın ağrım var oda sabah tuvalete gitme ihtiyacımdan dolayı
CerenAkbulut Sevim2362 bende 22. Haftadayım ve henüz bende hissetmiyorum malesef. Endişelenmeyin, 25’e kadar beklememi söyledi doktor. Ara ara ufak tefek şeyler oluyor fakat ayırt edilebilir gibi değil. En kısa zamanda hissederiz umarım 🌸
Berna3434 CerenAkbulutsizde tam bnm gibisiniz o zmn bnde bazen birşeyler hissediyorm ama devamlı degl gün içinde bir iki kere ve hareket mı degl mi bilemiyorum ☹️☹️☹️
Berna3434 Sevim2362 korkma cnm bnde öyleyim hatta kaçta post alcm 🙂 bnde 22 olcm adam akıllı birşey hissetmiyorum belki de biz şiddetli bir tekme bekliyoruz ondan acabada kalyrz
Nagihantilbac Sevim2362 kaç kiloyla hamile kaldın canım? Ben zayıftım yeni yeni 20 22 lerde hissetmeye başlamıştım net bi şekilde. Kilolu olanlar biraz daha geç olabiliyormuşç bi kaç haftaya emin ol net bi şekile hissedersin
Zeynepbilen Sevim2362 ilk gebeliginiz oldugu icindir kafaniza takmayin doktorunuza güvenin ve bekleyin ❤
Asliyildirim Sevim2362 üzülme, doktorun muayenede hareket ediyor dediyse sorun yoksa biraz geç hissedersin bişey olmaz annesi, uysal demek ki maşallah, seni hırpalamaz 😊