Pinarynr Kese var bebek gözükmüyo bu durumu yasayan varmı varsa beni bilgilendirirmisiniz doktorda aradıgık bilgiyi bulamadan yolluyo yardım edin. 😓
sevdicek Pinarynr stres yapmayın çünkü etkiliyor herkesin gebelik gelişimi özel ve farklıdır 5. Haftada görünmesi gerekir diye genelleme yapamayız 1 hafta daha güzel güzel ve mutlu geçirin bebeğiniz görünecektir 😊😊
Deletedmom2224 Pinarynr daha bebek gözükmesi için çok çok erken gittiğiniz doktor bunun normal bir durum olduğunu söylemedi mi
Yasmncm Pinarynr normal canım ben 5+5 te keseyi bir hafta sonra da bebeği gordum cok normal canını sıkma
DemetDigesu Pinarynr bebek dedıgınız 1 cm en fazla oda 6 haftada olusur yolk kesesıyle beraber genelde dha erken
Hatice04 Daha çok küçük ondndır benimde öyleydi 6+4te gittim hem kalbinide dinledim korkmayın. 1 hafta sonra tekrar gidin yada 15 gün sonra
Cansuu01 Ben de 5+3 oldum daha yeni. Gündüz doktora gittim kese de bebek de göründü, geçen hafta gittiğimde (başka bir doktordu) görememişti. Umarım dış gebelik değildir, Pazartesi başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim
Deletedmom2224 Cansuu01 zaten endişeli olan bi anneyi neden daha fazla endiselendiriyorsunuz. Herkesin gelişimi aynı değil biz bebeği 7. haftanın sonunda anca gördük niye dış gebelik diye bir fikir atıyorsunuz ortaya. Ayrıca dış gebelikte kese gozukmez bari yanlış da bilgilendirmeyin
112 İçiniz rahat olsun ben 5+3'tüm sabah ultrasonda bebeği göremediler akşama gittim kanamam oluyor diye ve kalp atışını bile gördük. Birkaç günde neler neler değişir...
Gulfem07 112 ultrasonda görünmüyor bazen vajinal muayene zor değil üzerini örtüyle kapatıyorlar zaten doktor bakmıyor bile bi aletle bakıyor insan rahatliyor
Pinarynr Deletedmom2224 kanamam vardı gebelik süresince durmadan kanamam oluyo o yüzden gittm kese var bebek daha yok dedi
okyanus8731 Deletedmom2224 ayy evet ya kesinlikle katılıyorum size..dış gebelikte kese rahim içşnde olmaz..kese rahmin içşnde görünmüş zaten..her kafadan bir ses
Deletedmom2224 Bsr37 ne diyim ki sanırım başımızdan geçip atlatinca ilk zamanlar yaşadığımız endişeleri unutuyoruz
Nani926 Pinarynr canım bende 7 haftama kadar öyle oldu.kese vardı bebek yoktu.Sonra 2 hafta sonra gittim çok geç mayalandığı içi öyleymiş.Endişelenme bence ve hiç stress yapma.doğru düzgün doktor yanına git bence.dış gebelik falanda hiç düşünme,çünki dış gebelikte kese bile görünmez.
DemetDigesu Nani926 ayy canım ne kaadr tatlı soyledın mayalanmıs 🤣 bayıldm bızımkıde sımdı mayadan cıktı 700 gr ekmek oldu🤩🤣
Ummu2929 Henüz bebek gorunmek icin cok erken bebek de görünmüyo ki zaten kalbî görünüyor sanli ilk Yaradan a kurban olayim hikmeti ne büyük 1 hafta sonra görünür merak etme 6 hafta dan sonra görünür sabredin zor biliyorum ama
Cagladevecioglu DemetDigesu balimmm kilo almasi icin ne yiyosun benimkiler sali gnu gittim 630 gr di bundan snra bolbol kilo aldirmam lazimmis kuveze girmemeleri icin :(
Nani926 DemetDigesu 26 olduk🙈tu tu nazar değmesin 700 iyi baya iyi🤲İnşallah az,kaldı kucağmıza almaya🙈
1elif Çok bi bilgim yok dış gebelikle alakalı tek bildiğim rahme yerleşmiyo zaten ondan adı dış gebelik🙄 içinizi ferah tutun daha çok yeni tohumu bile topraga bırakınca önce filizlenir sonra tomurcuk verir insan oluşumuda öyle degilmi😌 saglıkla gelsin bebişiniz🙏
Dilaramerve Benim gittiğimde 5 haftalıktı çok küçük demişti doktor ultrason da keseyi bile göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi 7.ci haftada keseyi gördük 2 hafta sonraki kontrolde alttan muayne ile hem bebeği hem keseyi gördük ve o gün mucizemin kalp atışlarını dinledim hiççç stres yapma annesi çok küçük daha az sabır onuda göreceksin bu zamanlar çok değerli stres yapıpda tehlikeye atma kendini bebişinle sıkı sıkı sarıl hayata ♥️💞🤰🏼
Yoncagul Senin psikolojik olarak ilk başta sakin ve sakinnn sakinn olman şart hepimiz biliyoruz ki bu çok zor ama en faydalı şey sakinlik . Uzme sıkılma rahat relax ol . İnan ben de aynı durumu yaşadım aynı senin gibi daha beter haftada uç kere doktora gittim bir hafta geçmiyordu neden gün geçmiyor diye ağlıyordum . Tuvalete gidemiyordum ya duşerse diye . Sonra 5 hafta olduk zar zor o an doktor afedersin ağzıma sıçtı yeter artık nazın hormonun yuzunden bebek tutunamaz bir dur daa diye. Neyse 6. 6 da gördüm bebeği .