Yadee Kızlar doğum yapalı 12 gün oldu ve fazlaca dikişim var bu dikişlerin agrisi nezamana kadar geçer acaba? Tuvalete oturamiyorum hala😖 korktugum icin..
Mamiii20 Yadee Temiz ve kuru tut canım benimde öyleydi şuan 32 gün oldu dış dikişlerim düştü şükür ama içtekiler hala acıyor . Birde ben hakiki kantaron yağı sürüp 15 dakika falan uzanıp kurumasını beklemiştim hızlı iyileştirmişti
AygyulSina Yadee cnm ilik su ile yika her tuvaletten sonra pecete ile kurula havlu vs kullanma. Sık sık pedini degistir enfeksiyon rekin olmasin. Sag ve sola yat duz yatma cok canin acir sıkı seyler giyme mumkun oldukca bol olsun
Yadee Mamiii20 ayyy ben daha ellemedim bile korkudan😪😪 arada havalandir dedi banada doktorum iste devamli yikiyorum.
Yadee AygyulSina her tuvaletten sonra yikiyorum zaten ama hala dokunmadim korkudan tamam dediklerini yapicam saol.
Cansn Yadee bende çok işe yaradı 5 günde baya ilerleme kaydetti. En azından oturabiliyordum 5 gün sonun da
Guzelllll Yadee banada doktorum her tuvalettn sonra batikon surup sac kurutma makinesi ile ihice kurut dedi kisa surede gecmisti ne kadar cabuk kurursa o kadar cabuk iglesir
nagehann Merabalar kızlar, bende doğum yapalı 15 gün oldu dikişlerim var, yanma batma var çok acıyor hala, bazen acıdan ağlayacak duruma geliyorum, ağrı kesici çok kullanmak istemiyorum. Sizin ne kadar sürede iyileşti dikişler??
defne55 nagehann bende 15 gün önce doğum yaptım şükür düzeldim canım bi doktoruna git istersen bu kadar neden acır sor
Ynmb Bendede batma vardı dayanamayıp elimle kontrol edip aldım boşuna çekmişim ozaman çok rahatladım iç dikiş batıyor. zaten benim dikişim düşmüştü düğümlü olduğundan içimde kalmıştı kendim kontrol edip aldım sizde bir kontrol edin boşuna acı çekmeyin düşmüşse elinize gelir zaten
tugbadm Ben normal doğum istiyorum ama oturamıyorum yazmış çoğu kişi o kadar zorlanıyor mu insanlar 😬😬😬
defne55 tugbadm illaki zorlanıyor canım az uz bisey değil sonuçta insanın canından can cikiyo ama çok abartılacak kadar değil bi zaman sonra alışıyor insan korkma😊
Yadee tugbadm ilk baslarda evet ama sonra geciyo normal dogumu tavsiye ederim gercekten yasanmasi gereken guzel bisey🥰