Fatos00 Slm Kızlar bebeğime emzik vermek istiyorum tabi memeye iyice alıştıktan sonra. Fakat merak ettigim konu şimdiden aventin ultra air emziğini aldım bu konuda düşünceniz nedir deneyimliler diğerleriyle farkı varmıdır??
Reparista Fatos00 merhaba canım bende emzik konusunda aynı düşüncedeyim ama yine d eelimin altında her ihtimale karş bulunmasını istedim avent uktra soft aldım air ile arasında çok fark yoktu ama sanki soft daha yumoş geldi umarım ihtiyaç duymayız
Nagihantilbac Fatos00 en iyi emzik markasını almışsın canım ama bazı bebekler emziği kabul etmiyorç bide diş yapıları değişiyor diye biliyorum
Fatos00 AygyulSina ne zaman vermeye başladınız doğar doğmaz mı meme reddi olma olayı oldu mu emzikten sonra?
Reparista Fatos00 tam net bilemiyorum canım ama soft aldım ben zaten çok ciddi bir fark olduğunu sanmıyorum
AygyulSina Fatos00 heralde 10 gunkuk falandi net hatirlamiyorum hic bir sorun olmadi hatta kurtaricim oldu emzik yoksa surekli meme isticekti
seyma281015 Emziğe çok para vermeyin derim. Tutmayan bebek en iyisini de alsanız tutmaz. Emzik tutan bebeklerin çoğu da uyduruk emzikleri emiyor Zaten😂kızıma çeşit çeşit aldım bana mısın demedi. Bu sefer sadece BİM’den aldım valla tutarsa tutar 😃