cansuaydin Kızlar 13+4uz. iki gündür inanılmaz burnum tıkalı.. gece uykudan uyanıyorum nefes alamadığım icin düşünün o kadar. Doktorum kbbci görsün dedi ama tatildeyim,zehir olacak :(( yasayan var mi,napabilirim ??
Akademisyenanne cansuaydin dun post acmistim ben de bu konuyla ilgili. Maalesef 12. Haftadan sonra daha da siddetlenen bir tikanikligm var. Kbb okyanus suyu verdi. Ben de alternatif oneri sordum dun kizlara. Viks, nazosfer (adinin yazilisindan emin deglm), deniz tuzu onerdiler. Tekrar doktora danisacagm. Gecmis olsn.
espalp cansuaydin deniz suyundan daha güzel açan bi şey olamaz. Bütün kış deni suyu çektim ben burnuma😂 lütfen sprey alma onlar zararlı ve bağımlılık yapıyor. Kendim tuzlu su yapıp onu da kullanmayı deneyebilirsin
Birsen15 cansuaydin bende yaşadım bu sorunu bir aya yakın burun tıkanıklığı yaşadım artık geceleri uykum zehir oluyordu burundan nefes alamayınca . KBB gittim kan tahlili aldı ve vücudumda iltihap fazla çıktı . Hemen antibiyotik tedavisine başladım mecburen tabi o arada rahatlamak için okyanus suyu ile bol bol burnumu yıkadım sonra geçti çok şükür bende grip falan sanıp doktora gitmeyi hep ertelemiştim
Nur95 Bendede aynı sorun vardı canım ama ben planlı bir hamilelik yaşadığım için önceden önlemini aldım kbb gittim ameliyat oldum burun etlerim büyüdüğümden dolayı tıkanıklık nefes alamama varmış suanda rahatım baş ağtılarım bile gitti bi git doktora belli bir aydan sonrada ameliyat zorlaşmıyor olabiliyorsun ameliyatlıksa eğer durumun brnim cok ileriydi artık ama belkş antibyotk tedavisi vetebilr sinüz kanalların dolu ise o da tıkanıklık yapabilşr
Cellys Mervebekir ben Hala cekiyorm malesef otrivine kullaniyorum bende 3 ay oldu ... doktorum kullanabilirsin sorun yok dedi ... 33 haftam Dayim Hala Burun tikanikligim var cook kotu..
Mervebekir Cellys ben de kullansam kullanırdım .sonraları sadece gece kullanmaya devam ettim. Sonra bigün sıkmıcam dedim ve zar zor tıkanık burunla uyudum o gece .sonra da ihtiyaç duymadım bidaha. 30.haftamdayım