Rmysaaydin Kızlar 39+5 bugun sancılarım var 5 dakikada bire düştü 18.30da basladı hastaneye geldim 1 cm acılma var dedi yumuşamada varmış nişanımda geldi dua edin bana açılma olması için ne yapiyim eve geldim sıklaşınca tekrar gidicem
R_abia Rmysaaydin Allah yardımcın olsun kolay hayırlı bi doğum olur inşallah 🥰 sağlıkla kıcağına al inşallah
Uraz_12 Rmysaaydin Allah yardımcın olsiun ben 3 gun boyunca sanci cektim acilma olmuyordu bi turlu ama dun dogurdum cok sukur sicak suya otur buyuk yarari var baskada bisey acilmaya pek yaramiyor
Rmysaaydin @Uraz_12# Uraz_12 sancıların ne sıklıktaydı bu 3 gün içinde canım allah banada nasip etsin inşallah bian evvel
Nagihantilbac Rmysaaydin ayyy geliyor bebek.. Darısı başıma inşallah haftası da çok iyi sıcak bi duş al canım. Otur sıcak suda bi yarım saat felan bekle. Sancı geldikçe derin nefes al yürümeye çalış. Yürüyemeyecek halin olduğunda hissedeceksin artık dayanamıyorum diceksin o zaman git işte doktora.
Esramese Rmysaaydin sanci tam olarak nerede benimde canim caniyor çok fazla ama tum vucudmda hissediyorm ayirt edemedim 2 gundur bu saatlerde oluyo bebek gerim gerim gerilip alttn bastiriyo bayilcak gbi his var icimde 37 haftalk oldk ve agridan tuttum dkyi bile unutuyrm
busubusu Rmysaaydin en başta stres yapma açıklığın durur sakin olmaya çalış derin derin nefes al ılık duş al çömel kalk
Canogul Rmysaaydin hayırlısıyla bir avazda sağ sağlim kurtulursunuz bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zumra04 Rmysaaydin ılk mı canım bol bol yuru hurma ye dua oku Allahımm esırgeısn saglıkla al kucagına ınsallah 😊