Asime Merhaba lutfen kim boyle birsey yasamissa yazsin bana ultrasona gittim bebeyin kalbinde sorun var soylediler baska doktora yonlendirdiler eyer kotu olsa bebeyi alacaklar.Kimde boyle birsey olmus ?
Trabzon Asime nerden anlamış kalbinde kötü bişey olduğunu ayrıca hemen almaya neden yelteniyorlar . Sen sakin ol kafana bsiey takma hiç bsiey olmaz Allah'ın izniyle
Mucizem_06 Asime kalp ile ilgili bir çok sorun var canim senin ki ney parlaklık falansa onun geçtiği söyleniyor
12_yil_sonra Asime geçmiş olsun , öncelikle şifa Allah’tan . Tek doktorla kalma derim . Bana da bebeğin böbrekleri genişlemiş dediler . Hemen perinatoloji doktoruna gittim , iyi bir radyoloji uzmanına da görünmeyi düşünüyorum. İyice araştır baktır
Asime Trabzon su ana kadar ultrasona gittim baska doktorlara hersey yolunda soylemisdiler simdi diyolar burum kemiyinin biri yok biri kucuk biktim bu kotu seylersen(( uzuluyorum
Cigdem07 12_yil_sonra Banada öyle söyledi ama önemli bişey değil dedi internetten araştırdım dogumdan sonra geçici bişeymiş. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin 🙏