Yonis Doktor tavsiye edebilecek olan varmı yeni taşındık bir bilgim yok..eğitim araştırma var yakınımda ama her gittimde farklı bir doktor oluyo 😔
espalp Yonis ben bugün randevu aldım 🙏🏻 Egepol hastanesinde Cem Bey’e 🙏🏻 Arkadaşımın doktoru o çok memnun kaldı ben de 10 gün sonra başlıycam👍🏻
Zeyzey20 Asrinayaz bir devlete gideceksen izmirde buca kadın doğum tercihin olsun diğerlerinden daha temiz olduğu kesin 😊
Mervesezentosun Asrinayaz o tarafları bilmiyorum ben özel muayeneye gidiyorum doktorum Ege şehir hastanesiyle de anlaşmalı kötü olsa şayet tercih etmezdi hem Doğum ücreti de makulmüş. 2000 TL’ye yakın bir şeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam
Askkokuluyavrum Asrinayaz nerde oturuyorsun Eger çiğliye yakınsan kesinlikle Çiğli bölge eğitim düşünmelisin evim yakın olsa hic bir özel hastaneye gitmem direk orda Doğum yaparım Harika bir kadın Doğum bölümü var
SaadetMira espalp ben yaklasik 3-4 aydir devam ediyorum. Sorun yok, memnunum. Babacan bir doktor, hastalarini da onemser. Bir kerede bir rahatsizligimdan dolayi aramistim, cok ilgilenmisti.
SaadetMira Alarasel cok konforlu bir hastane degil acikcasi ama kadin dogum ve bebek uniteleri bakimindan donanimli bir hastanedir bu yuzden ozellikle orayi tercih ettim. Yeni dogan unitesinin olmasi her seyden onemli benim icin. Doktor olarakda benim yengem Bulent beye gitmisti ama cok yogun bir doktor olmasindan dolayi arastirmalarim sonrasinda Cem beye gitmeye karar verdim ve memnunum kendisinden.
Zeyzey20 Yonis izmir ozel ege sehir hastanesinde mine gül hanım var 😊 çok uygun fiyatlar bide iyi bir doktor 😊😊
Mervesezentosun Kbr35 Karşıyaka’dan aliağaya taşındım evlendiğimde.. özel muayene nagihan ikiz doktorum. İzmir’deki hamile arkadaşlarım doktor araştırdıkları için biliyorum.
Meltemp Yonis İzmirde doktor tavsiyesi postu gördüğüm an hemen girip aynı yorumu yapıyorum çünküü çok çok memnunum herkes memnun olsun istiyorum 😄🤭 Medical park Volkan Emirdar kesinlikle tavsiye ediyorum gidersen asla pişman olmazsın canım çok ilgili ve bilgili bir doktor 💁🏻😊